måndag 7 januari 2008

spykvart

Tror rekordet slogs inatt i vridandet och vändandet. Så tårta till mig. Ännu en vecka påbörjas med alldeles för lite vila. Hurra hurra hurra! Fick dock en helg med rätt många sovda timmar så jag är någorlunda nöjd ändå och sömnbrist är ju mitt mellannamn numera och inget att längre gnälla om.
Men då detta officiellt är dagens spykvart måste jag klaga på något och då ligger min envisa förkylning nära till hands. Alltså klag klag klag. Har kämpat som en liten toka för att tänka bort snoret och det halsonda, men likt förbaskat sitter det där det sitter. Eller snoret lever ju charmigt nog sitt eget lilla liv och droppar lite varstans så jag är inte direkt i mitt esse idag skulle man kunna påstå. Att sitta på måndagsmöte och snörvla och med näsduk försöka håva in de kopiösa mängderna som vill ut är inte skoj.
Fast jag ÄR frisk. Får inte glömma det. Tanken som styr. Visst. In my ass, vill jag tillägga på mitt spykvartsvis men jag ska inte låta kvarten ta över.
Jag ÄR frisk. Och sjukt trött på detta positiva tanketjöt. Det får jag lov att tycka just nu. Snart ÄR jag frisk, glad och på gång igen.

2 kommentarer:

macke f sa...

haha, jag tror inte på kbt i detta fall Jonna, törs man föreslå att bara slappa och skita en stund i sjukdomar, menstruationscyklar och dyl? Var sak har sin tid osv...
Ta dagen som den kommer och släpp all press du ackumulerat i din kropp. Börja virka eller nå´t som bara tar tid och inte kräver tanke, jag tror att med en målfokusering i ditt fall så missar du så mycket på vägen.
Bara en tanke, en omtanke, kram

finnjonna sa...

macke f: TAck för omtanken :-)! Skulle jag kunna välja att släppa press och annat och inte tänka cykler så skulle jag ha gjort det för länge sedan. Valet är inte mitt längre så då gäller det att göra det bästa av situationen. Kram!