söndag 13 januari 2008

tillökning i babylådan

Skulle ju inte springa i affärerna hela tiden och köpa massor till min baby som är på väg, men behövde lite uppmunstran idag så det blev en jättesöt, pytteliten mössa och några haklappar som matchar bodyn från förra veckan. Nu är botten på min baby-låda täckt. Om man sprider ut sakerna. Och jag är så glad! Vilket lyckopiller jag har uppfunnit.
Sedan är det ju faktiskt så att när (inte om) jag blir gravid så kommer jag rätt tidigt bli liggande i min going-up-going-down säng och inte ha någon möjlighet att gå runt och känna på söta små kläder, så jag gör det nu istället. I ett försiktigt tempo. Nu ska jag vänta ett tag till nästa inköp. Om inte annars så för pengarnas skull. Har ju inga längre. Men det gör inget. Har tre haklappar till bebis istället.

7 kommentarer:

Fertilitetsturist sa...

Det gläder mig att du handlar till bebis! Snart Finnjonna, så kommer de till både dig och till mig! :-) Kram!

Anna sa...

Vad härligt det låter!! Jag hoppas att både du och jag blir med bebis under 2008. Vi har inte börjat riktigt än, men efter bröllopsresan i mars så sätter vi igång.

AnetteJ sa...

Exakt!! Jag fick heller inte chansen att springa i affärer och titta och klämma på bebiskläder. Jag var fjättrad vid en sjukhussäng, fick t.om välja barnvagn ur en katalog utan att sett den i verkligheten. Sådana där saker som jag väntat flera år på att få göra, när jag väl "fick" så kunde jag inte. Så passa på Jonna, handla:-) Det låter helt underbart! Njut! Sen kan du blogga flera gånger om dagen, från sängen, i nio månader, det är ju positivt i allafall;-)

finnjonna sa...

fertilitets..: Japp. De är på väg våra små! :-) Känns underbart att tänka så. Kram!

anna: Bröllopsresa är ju ett ypperligt tillfälle att börja träna lite babymakingaktiviteter ;-)

anettej: Ajdå. Låg du ned din graviditet du också? Eller har ju inte gjort än men kommer ju med största säkerhet tillbringa tiden horisontalt. Kommer säkert behöva tips sen på aktiviteter.
Mitt bloggande blir ni iaf inte av med den tiden :-)

AnetteJ sa...

Japp, låg ner halva första graviditeten (utan cerklage)på sjukhus i tre månader, inte jättekul. Andra graviditeten fick jag i allafall ligga i min egen säng i nio månader, då med cerklage. Men var är väl den korta tiden, när man vet vilket mirakel man kämpar för! Hehe..kan säga att jag inte alltid var lika klämkäck när jag låg där;-)
Kram

Kattmamman (a.k.a. Bridz) sa...

Shoppa på nu, och tänk inte på att vara praktisk, köp bara det sötaste du hittar.

Sen när (inte om) du ligger på BB med den lilla bebisen född i rätt tid, då kan du skicka ut någon annan att handla det där sista som ni behöver. Mina föräldrar kom fullastade med allt vi inte vågat köpa i förväg...

Anonym sa...

Men vad härligt att du ändå med gott mod i sinnet gå runt och sondera terrängen lite och handla till din kommande bebis!! Tycker absolut att du gör rätt, speciellt med tanke på att du inte kommer att kunna njuta av det senare med tanke på ditt horisontalläge...... du får helt enkelt njuta i förväg!

Kram, Annicapannika