torsdag 10 januari 2008

smygreklam

Äntligen är barnteaterprogrammet för våren klart. Detta bland annat har jag på sistone gjort eller fixat eller sammanställt eller nåt. Gå in och kika på lite av det som kommer erbjudas på den kulturella buffén här i staden under våren: http://www.kulturkammaren.se/. Bra va?! Håll utkik efter fler föreställningar. Det är en hel del på gång.
Känns inte som att jag duger till värst mycket alls för närvarande (ja jag vet, det går sådär med positivitismen) men något har jag uppenbarligen åstadkommit. Affischer och flyers är också på gång. Heja mig! Lite egen uppmuntran en mörk dag skadar aldrig.

Sökte ju strax innan jul en mängd olika arbeten runt om i Sverige och har nu fått vänliga avslag från två (gott nytt år liksom). Känner väl egentligen inte att flytt till Malmö eller Visby är det jag önskar eller behöver just nu, inte alls faktiskt, men det känns ändå lite hårt att börja året med att bli nobbad från alla möjliga håll. Kyrkogårdsförvaltningsgörat har jag inte sökt ännu. Tänkte ett tag att jag kanske slipper, men vågar nog inte lita på det, så en ansökan är snart på väg dit med. Tycker jag gör allt jag kan och ska om inte mer för att uppfylla min del av deltidsarbetslöshetsavtalet (även känt som helvetet) men någon ersättning från A-kassan har jag inte sett röken av sedan november. Det verkar inte riktigt vara samma regler som gäller för det andra som för oss små människor.
Men vad göra. Vänta och se. Det är ju nästan så att det finns pengar kvar efter en deltidslön innan julen och alla utgifter den innebar.
Heja heja, som sagt.

6 kommentarer:

mandarin och ned sa...

jag vill gärna ha dig i malmö! så du är inte bara nobbad - faktiskt! :)

finnjonna sa...

Tack mandarin och ned! Det ska jag komma ihåg. :-)

macke f sa...

Sätter ni upp "Kåldolmar å kalsipper" kommer jag springandes från Figeholm! ;)

Sabina sa...

Tittar förbi o tackar hjärtligast för tipset om kaffet. Blivit en daglig drog! :)

E här så ofta o hälsar på numera att jag länkar till dig fr mig. Hoppas det e ok? Annars bara hojta så plockar jag bort dig på direkten!

Önskar Fin Helg..

finnjonna sa...

mackef: Vi ska spela musik ur kåldolmarna på söndagarna i cafét innan barnföreställningarna börjar. Kanske nåt för dig? :-)

sabina: Helt ok! Tack snälla!

macke f sa...

Åhå, jag har skivan på cd, ligger alltid i bilen...
En stor del av min barndom finns på den.
Min dröm är ju att köpa en skuta och segla runt med och spela barnteater på.
Nu måste jag lyssa lite på den känner jag. :))