fredag 11 januari 2008

let´s not

Jag minns inte riktigt vad jag tyckte om detta spektakel sist. Tror det tittades på redan då med viss tveksamhet men att det ändå tittades på, i en enorm brist på annat måste jag till mitt försvar tillägga och inte för att jag haft några förväntningar alls inför årets version så var jag tvungen nu när jag likväl gav den en chans igen att i ren panik byta kanal med jämna mellanrum, i princip hela tiden.
Mina nerver håller inte alls för let´s dance. De har aldrig varit nerver att hängas i några granar men nu kändes det helt olidligt. Jag tyckte hela tiden det blev så pinsamt. Först var jag rädd att det skulle ramlas och bli jobbigt fel på golvet och sedan för vad juryn och deltagarna kunde tänkas kläcka ur sig. Programledarna som i andra lägen känns rätt trygga och stabila sa och frågade efter varje vals saker så fjärrkontrollen åter åkte upp zappläge.
Nej. Ingen dans för mig denna gång.
Men vad ska jag då hitta på? Vad finns att göra ensamma fredagkvällar våren 2008?

Hmm...
Morse går på nian, tror jag.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Karlavagnen i Sr annars....Älskar Dig.

finnjonna sa...

Ja nu ja. :-)

Anna sa...

Fredagskvällar. Ett tips är På Spåret. Jag vet, Jag vet ..Käcka Göteborgare, kan det bli värre. Men hur illa det än är med den saken så har jag nu när jag fallit en bit över 30 strecket börjat fastna för detta tyvärr väldigt käcka program. Men allmänbildande är det.
Annars om inte smaken faller åt det hållet så kan du ju ha videokväll för dig själv varje fredag.
Fast det bästa tipset (om jag själv får välja) är att du läser en bra bok. Något litet gott att äta på, något gott att dricka, vatten eller en god fruktdryck funkar fantastiskt (då jag inte vill uppmuntra till vindrickande, då jag utgår från att det snart är en liten knatte till som ligger med dig, i dig, i soffan.). Och så den där boken!! Kan det bli bättre?

Om inget jag skrev föll dig i smaken, så försöker jag väl komma på något mera. Ha en "spakväll" varje fredag med dig själv. Ett gott bad. Hårinpackning. Kanske en ansiktsmask eller något annat vad helst du föredrar. Läs en bra tidning i badet. Försök slappna av och njut.
Vad jag förstått när jag läst din blogg så är du inte på topp just nu. Och jag vet att det kan vara skitsvårt att göra något sådant som att försöka slappna av, läsa eller annat när man mår så. Jag har själv varit där i massor med år. Men jag har lärt mig. Jag har satt mig i ett bad om och om igen med tidning och läst några rader och snabbt gått upp. Och så har det faktiskt blivit lite lägre för varje gång. Och nu kan jag faktiskt då och då slappna av riktigt bra när jag tar mig ett bad i min ensamhet.

Några enkla små tips i all enkelhet. Hoppas du finner någonting avslappnande och någorlunda trevligt att göra dina fredagskvällar.

Kram.

finnjonna sa...

Anna! Stort tack! Massor av bra tips ju. Nej jag är inte på topp just nu, men med detta kommer jag bli det! Tack söta igen.

Anonym sa...

Ordna knytkalas hemma och spela fia med knuff, kort eller något annat trevligt sällskapsspel.

Skriv en dikt till Marcus

Gör egna smycken, med nål, tråd och en massa fina pärlor.

Ansiktsmask och hårmask ska helst göras i bastun, så besök ett badhus, det är skönt att simma när det är mörkt ute och basta.

Rensa i dina lådor, släng gamla kläder och papper du inte behöver.

Köp en duk, lite färg och måla självporträtt!

Drick kamomill té, bra för sömnen!

Alla gillar vi att se en bra film eller tillbringa fredagskvällen på krogen, och det måste man göra ibland. Dock mår man mycket bättre om man stänger av dumburken ibland och får jobba lite med händerna och sinnet.

Kramar/M

Sweetish sa...

Jag är lika hopplös med zappandet... :)

Jag läste ditt inlägg "Längtan efter en baby". Gud vad fint. Du gör helt rätt...self-fulfilling profecy! Jag håller tummarna allt vad jag kan och känner hopp.