onsdag 2 juli 2008

den stora tröttheten

Fick ett superstarkt plus på test imorse, så även den här dagen började bra. Att jag sedan fick ligga ett tag efter frukosten så den inte skulle upp igen kändes ännu bättre. Jag måste helt enkelt vara gravid! :-)
Tröttheten som sveper över mig likt en envis dimma runt halv elva varje förmiddag och sedan håller i sig till kvällen ser jag som ett gott tecken med. Det är Mini som viskar trygghet till mamma och jag kan inte annat än att vara oerhört lycklig och lättad över mitt tillstånd. Förutom väldigt trött då.
Dagar som idag hade jag nästan önskat mig bara en släng av illamående och så det där starka plusset såklart. Tanken är att jag ska köpa ett klädesplagg eller två eftersom det inte finns mycket jag varken vill eller kan ha på mig i skåpet hemma. Att köpa kläder i zombietillstånd är ingen hit, men Marcus ska följa med mig så jag hoppas bli något smittad av den manliga effektiviteten vad gäller shopping.

Imorgon blir det västkusten. Ska få se vatten och klippor och som jag har längtat! Trodde att när man väl fångat sin göteborgare att han skulle släpa en till klipporna och bjuda på räkor och hummer dag ut och dag in varje sommar, men det tog fem innan drömmen slog in. Eller förhoppningsvis slår in.. Inte ropa hej förrän jag sitter där.

Så, nu ska jag försöka jobba lite till. Tror ni det går snabbt eller?

4 kommentarer:

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!
Så roligt det vart ett starkt plus .
Du som är så smal o fin kommer säkert att hitta urgulliga tunikor o dyl .Ni har ju en suverän affär i Helsinki tror jag , MARIMEKKO som har så jäkla snygga kläder lite dyra dock .

Nåväl ni får ha en underbar tid i GÖTET det ska ju vara fint väder så det blir säkert härligt med lite havsluft .

Varm kram till er alla från Åse .

mrsjones sa...

Det går långsamt här med idag;) Skönt med symptomen och ytterligare plus!! Man behöver ju små bekräftelser varje dag helst. Hoppas ni kommer iväg till västkusten idag, låter mysigt! Det är varmt här idag! kram

Hillbergskan sa...

Manlig effektivitet vid shopping fick jag prova på igår! Mannen drog likt en furie genom Valbo Köpcentrum i jakt på en bikini till sin fru (som HATAR att shoppa)...Jag följde motvilligt efter och innan det var klart spatserde jag ut från H&M med en ny bikini. Så nu är jag redo för lite sommar. Ha det bäst på västkusten. Jag är faktiskt jätteavis;)

Anna sa...

Grattis grattis! Törs man fråga varför du ska snittas eller är det "för privat"?