onsdag 30 juli 2008

lyckat UL

Först, i något som kändes som en hel evighet, såg vi inget. Eller jo vi såg Mini ligga där, men oroväckande stilla. Mina ögon letade febrilt efter det där flimret som antyder hjärtslagen men inget. Började vant förbereda mig på det värsta och hann tänka att om det går illa nu så behöver vi nog inte tänka på kista i alla fall.
Läkaren Nina rörde UL-staven med van hand över magen och till sist pekade hon och utropade -där har ni hjärtat. Och som det flimrade på. Vilken lättnad! Minis hjärta slog sina slag precis som tidigare och exact så som det ska göra ett bra tag framöver.
Efter en stunds buffande började lilla älsklingen att röra sig också, snurra runt, sparka och boxas med de små armarna. Vi hade tydligen stört mitt i tuppluren. Helt fantastiskt var det att få se sitt älskade barn sväva runt runt runt. Det såg så fridfullt ut och jag kände mig så nöjd och glad att jag ett tag trodde jag skulle börja skratta alldeles för högt. H*n såg ut att trivas i mammas mage, helt klart att h*n gör. 38 mm bebis ligger där och bara växer. Inte ens stort som ett s-märke men redan så älskad.

Mamma älskar dig lilla liv!

11 kommentarer:

Theannapanna sa...

Å vad skoj! Grattis igen vännen.
Är det en slöis eller busunge därinne mån tro när h*n skräms sådär??
kramkram

stoltkatarina sa...

Älskar att läsa det här... Blir så glad!

A sa...

Jag blir alldeles tårögd!

Tovan tycker sa...

Åhhh...underbart!
Så glad jag blir. I dag besökte vi Kinnekulle och Husaby kyrka. Där brinner nu ett ljus för Jonna, Marcus och Mini. Vila nu och ta det lugnt. Inga långpromenader! Tänker på er massor! Kram

Sandra Palmqvist sa...

Så underbart!
Önskar er en massa glädje & lycka!

Tisalen sa...

skönt att allt var så perfekt det bara kan vara!

Julia sa...

Åh, vad underbart! Nu kan du lugnt och skönt krypa tillbaka och låta liv växa till sig...

Anonym sa...

Blir såå glad för er skull,o håller tummarna framöver .
Det är ju många med mej som gör det.

Kramar o varma tankar till dej o maggen .Åse

mrsjones sa...

Blir så glad! Får en klump i halsen, känner så väl igen rädslan innan man ser..Så underbart att mini växer så bra! LYCKA! ps har flyttats fram en hel vecka på UL idag det är med lycka;) KRAM!

Anonym sa...

I morgon är det min tur. Håll tummarna nu. Känns som min sista chans att få ett barn då det inte var planerat...kram 11+4

Linda sa...

Underbart! Så härligt att se hur mini utvecklas på bilden här på sidan! Kram Linda