fredag 18 juli 2008

optimist? javisst!

Vår babys första nalle! Sedan tidigare innehåller babylådan och mitt optimistprojekt bland annat en Nallekanin, en nyckelpigis och en massa små söta kläder. Och från och med igår alltså även en riktig liten nalle. En sådan mjuk härlig sak som jag gärna hade behållt i armvecket om jag inte redan hade min egna.
Nallen köpte jag från presentshopen på US i Linköping efter att ha fått se hjärtat ticka för andra gången och blivit typ utskrivna från RMC, så ett minne från där det begav sig och vår Mini blev till kändes inte mer än rätt.
Låda nummer ett är full nu. Full av hopp. Imorgon ska det bli en till. Vad nummer två ska invigas med vet jag inte än. Är lite svag för små strumpor så jag ska ta mig några titt på sådana tror jag. Eftersom min tid i upprätt position och än mindre rörlig sådan kommer vara begränsad framöver tänker jag passa på att vandra på babyavdelningarna och titta och känna på allt så länge jag kan och så ofta jag har lust. En sidofantasi och dröm hade varit att få gå runt där med värsta stora gravidmagen och stånka och tydligt göra inköp inför det som komma skall, men jag får ta det nästbästa och strosa runt i (växande) minimagen och strunta i om expediten tror det är en present till någon. För jag vet att det är till min jag handlar. Min baby!

5 kommentarer:

nilwa sa...

åhh jonna va fint skrivit!! klart man ska vara optismist och det e så härligt att få ha sina glädjestunder och bara tänka på framtiden utan en massa oro...iallafall en litenstund. Många många kramar Jenny (bambi7)

Anonym sa...

Harligt att du vagar vara optimist! Vilken gullig nalle, den kommer Mini alska!

Jonna, du kanske har skrivit om detta tidigare, men jag ar en ganska ny lasare av din blogg. Varfor kommer du behova vara sangliggande sa lang tid av din graviditet? Jag kanner till att du mycket tragiskt forlorade tva barn, men vad ar de medicinska orsakerna? Eftersom du skriver valdigt oppet pa din blogg, vilket jag tror hjalper manga andra hoppas jag at du inte har nagot emot att dela detta med oss lasare.

Lycka till med resten av din graviditet, jag kommer att fortsatta folja bloggen varje dag och halla bade tummar och tar!
Kramar

Tulpan sa...

Åh, vilken bra idé med optimistprojekt! Jag är för nojjig för att ens titta åt bebiskläder, men jag ska tänka på ditt o.p. och förhoppningsvis hitta modet att göra likadant!

Sandra Palmqvist sa...

Det är så oerhört lätt att glädjas med dig, Jonna.
Din lycka går liksom att ta på.
Njut dagen!

Mvh
Sandra

Anna sa...

Vilken härligt nalle. Den kommer Mini att gilla.
Jag har också börjat med en liten låda med kläder till vår bebis när h*n nu vill fastna i mig. Var på Gekås i Ullared för några veckor sedan. Då blev det några söta bodysar köpta. Kunde ha handlat fler om inte min kära man stoppat mig ;-)