söndag 20 juli 2008

heminredning i 10:e veckan

Vecka 10 nu. Ja eller 9+0, men då går man in i vecka 10 så det får heta så. Vecka 10 nu således.
Har ni sett vad Minis armar och ben växt? Helt otrolig, min bebis börjar se ut som en bebis! Och det med besked. När vi ska på nästa koll, den 30 juli, hoppas jag förutom ett tickande hjärta få se massor av armar och ben som sprattlar, eller det räcker med två av varje då, men jag önskar dom glatt sprattlande! Nu är det bara ung tre veckor kvar av den här första oroliga persen. Sen börjar promenad, bildligt talat, mot nästa delmål och det blir att få passera Litens vecka, nummer 17. Därefter är det Dantes, vecka 24 och sedan 28, 32, 34, 36 -SLUTMÅL, på ett ungefär. Tänk, jag har gått en fjärdedel nu. En hel fjärdedel, men vad mycket det är kvar än. Pust.

Jag är dålig på mina "to-dos" just nu, men har iaf fått fönstren i vardagsrummet tvättade, även om det tog sina dagar. Det är inte lite fönster vi har heller så det har varit ett jobb som hetat duga. Dessutom har jag fixat fram en pärm, tyvärr har inte några viktiga papper letat sig dit än, något jag antagligen väntar på eftersom jag inte stoppar in dom själv. Och ett limstift är funnet så bilderna som ska in i albumet kan med smidighet sättas in där bara jag tar mig i kragen och gör det. Vi var dessutom och köpte nya gardiner igår, tyvärr i fel färg så det får bli byte idag. Nya blommor har vi också så även om det går långsamt så går projekt trivsel framåt. Sakta som sagt men säkert. Tack alla för tips efter tidigare inlägg om hur man piffar till sitt hem! Det är så värdefullt att ta del av andras ideer när man själv går på energispar!!! Så superstort tack!
Bästa inköpet igår var dock brickbordet! Redan nu får jag lust att ligga kvar i sängen och få allt serverat åt mig. Men det får vänta ett tag. Snart nog ligger jag där och jag kan bara gissa att lusten är en annan då.

7 kommentarer:

Anna sa...

Ja, det är verkligen supergulligt att se hur mini utvecklas. Och nu börjar ju mini bli riktigt stor, en riktig liten bebis. ca. 3,5 cm har jag läst någonstans att bebisen är i vecka 10. :)

Jessi sa...

Kikat lite innan en vän berättade för mig om din sida!!! Ville bara säga grattis, även om jag inte känner dig så lyckönskar jag dig...Förstår att du är hur lycklig som helst!Fortsatt trevlig helg../Jessi

Anonym sa...

Jag tänkte egentligen svara på ditt förra inlägg men hann inte:
Jag vet inte om du någonsin kommer att få veta hur mycket din positivitet och järnvilja att orka hoppas betyder för mig. Du inger mig så mycket mod att våga hoppas, jag med.
Mini bara måste. Bara måste.
L's mamma

mrsjones sa...

tittar in lite snabbt och tittar till er lilla mini, sa underbar! Ja precis en vecka efter oss, sa roligt att foljas at!

KRAM fran ett soligt Portugal!|

Elin sa...

Hej!
Åhhh.. va glad ja blir för er när jag läser om lilla mini :-) Stort grattis!!!!! önskar er all lycka med allt framöver!!
Kram
Elin (överbansfürern på fl från aprilmammorna...numer lickmeup)

fideli sa...

hej, jag läser här ibland och gläds åt er styrka efter allt ni varit med om. Och nu när jag ser din babystrology så ser jag hur stor/liten min egen var när jag inte fick behålla det lilla, tio veckor gammal. Håller tummar och allt som går att hålla för din/er mini

Terese sa...

Hej! Vad kul att det går framåt för lilla bebisen, tänke rpå dig massor.
Om du vill kika lite före och efter bilder på inredning osv så har jag nyligen lagt till det i min blogg så kika gärna om du vill.
Bild på barnrum finns.
www.meandhim.blogg.se