Lyxig och så god. Men samtidigt väldigt enkel att göra.
Två färdiga laxfilér skärs i bitar (ca 2x2 cm) och bryns tillsammans med en bit gul lök i en traktörpanna. I med lite vatten och en fiskbuljong. Salta och peppra och skvätt på lite citronsaft.
Sedan häller du en halv matlagningsgrädde i och låter puttra. Finns cayennepeppar eller chilikrydda tillhands ha i en gnutta. Därefter toppar du med hackad gräslök som du redan innan kan ha haft i om du gillar smaken. Det gör jag.
Samtidigt kokar du upp tex (som jag idag) peppardellepasta (tagliatelle går också bra) halvfärdig och häller sedan i den i traktörpannan och låter puttra klart i såsen. Och voilá! Lyxig laxpasta är klar att ätas!
Mumma.
4 kommentarer:
Detta lät ju sjukt gott! Ska jag prova!
/Jennie
Jag vill bara intyga att detta faktiskt var en utsökt god pastarätt. Och jag är svår med pasta annars. Jag vet hur riktigt god pasta ska smaka. Så här! M
Ååh, det ser gott ut! Tack för tipset =)
Ville bara säga att du verkar vara en riktig fena i köket! Har flera gånger fått ta del av goda och inspirerande recept irtån dig. Tusen tack!!
Kram märtha.
Skicka en kommentar