onsdag 9 juli 2008

macka och välling

Kämpar järnet här med att behålla frukosten. Undvek filen även om det är bland det gottaste för att det är precis som Kattmamman skrev nåt helt annat på vägen upp. Igår kväll lyckades jag till sist bli kvitt känslan. Jag stoppade pommes frites i ugnen och kryddade med grillkrydda och låtsades sedan helt enkelt inte om det och så länge jag hade annat att göra lyckades det vips nånstans efter sista fritesen och innan tredje glaset pepsi hade illamåendet gått över. Problemet är att när det känns som mest/värst är det übersvårt att ignorera eller tänka på annat, men jag ska göra mitt bästa också nu. Har inte riktigt tid att sitta och tycka synd om, måste packa inför en liten inte-göra-nåt-annat-än-basta-och-äta-god-mat semester hem till päronen. Ska bära med mig datorn och titta på film hela resan, hoppas det räcker som sysselsättning så jag inte kommer på att tänka på annat...

3 kommentarer:

Fertilitetsturist sa...

Önskar dig en trevlig resa och ro att ha tankarna på annat håll! :-)
Kram

Anna sa...

För det första: vilken vacker mage du har! Jag tror att Mini är extra mån om att bevisa sin existens och blåser därför upp mors mage lite extra. :o)

För det andra: här kommer tipstanten igen. Ingefärs-te kan hjälpa mot illamående, även om jag vet att du gillar det. Annars finns det någon form av resårarmband med tillhörande liten kula att fästa på pulsådern eller där nånstans. Ett lätt tryck på en viktig punkt lär dämpa illamående.

Skrivmaskin sa...

Det enda som hjälpte mig (mådde konstant illa och kräktes hela tiden mellan vecka 8-18) var citrusfrukter. I alla dess former!