onsdag 9 juli 2008

tuff tuff tåg

Sitter på tåg och bloggar. Som om jag har så fullt upp att jag inte ens kan åka tåg utan att vara uppkopplad och med. Det är faktiskt första gången jag lyckats koppla upp mig mot SJs nät. Jihuu liksom! Men just den sidan jag egentligen vill kolla på är nere; SJs egna. Sitter på en plats som inte är min och eftersom personalen såklart inte kan hjälpa till för fem öre eller svara på enkla frågan om någon ska ha den här (passageralistor? någon?), så tänkte jag själv försöka ta reda på det. Men det går alltså inte, så nu sitter jag här halvt nervös och ojjar mig över ifall någon hoppar på i stockholm och föser bort mig. Hatar att byta plats. Min riktiga är här i närheten men jag gillar inte plats med bord och massa folk framför, bredvid, på tvären och överallt så då väljer jag att chansa lite, living on the edge, typ, fast inte alls.
Mitt illamående var illa i början av resan, men nu är det mycket bättre! Tror det var fantan i kombination med några djungelvrål som gjorde susen. Har en clubsandwich med också så det får blir lite picknick efter huvudstaden.
Hörs sen.

4 kommentarer:

mrsjones sa...

Om du har hörlurar med dig, så ska det tydligen funka med en i ena örat mot illamående i rörelse..

ps minis mage är finfin!

kram!

Marresmamma sa...

Lakrits sägs kunna dämpa illamåendet fick jag höra när jag spydde som en gris under graviditeten... Funkade inte på mig men det hindrar ju inte att man kan trösta sig med några bitar (eller en påse) då och då :)

Hillbergskan sa...

Lagen om alltings jävlighet kallas det;)! Trodde du att nån på TÅGET skulle kunna svar dig?
Hoppas resan gått bra i alla fall, vart du än styr kosan.
Ha det bäst.
//Hillbergskan

Annica sa...

Ha en jätteskön resa til föräldrarna och låt dem pyssla om dig ordentligt. Fin mage du börjar få förresten!

Blir du trött på djungelvrål kan du ju testa turkisk peppar, det hjälpte mot mitt illamående.