tisdag 3 februari 2009

dan före dan före...

Om någon timme är vi bara dagen före...
Idag tog jag en lång skön dusch med massa lukta-gott och lödder. Jag smorde in magen och Mini med detsamma. Långsamma, varsamma rörelser. Min fina mage, Minimagen.
Det känns onekligen lite vemodigt. Och även om jag redan igår eller för ännu längre sedan egentligen hade kunnat sagt hejdå till smärtan och hejnu till älskade bebis som jag längtar så innerligt efter är det lite trist att lämna det här rultande stadiet. Och min mage... med livet däri. En klassisk äta-kakan-ha-den-kvar situation. Finns ju inget val och jag vet att det bästa av det två (förhoppningsvis) väntar, men ändå.
Fina magen...
Idag hade vi en stund i alla fall. Under varma rinnande vattnet löddrade vi duschkräm och hade oss, blev rena och släta. Jag rakade dessutom benen, så gott det gick ska tilläggas och armhålorna. Filade fotsulorna och klippte tånaglarna. Kletade sedan bodylotion överallt jag kom åt och avslutade med några droppar parfym. Jag började förbereda mig för festen helt enkelt. Den största och viktigaste man kan tänka sig. Den bästa i mitt liv! Vill vara redo, ha mjuka lena fötter och gottluktande hud.
Festen...
På torsdag förmiddag blir det fest. Exakt tid får jag veta imorgon.

Idag har vagnen och vaggan anlänt och ännu mera små kläder. Helt galet otroligt allting. Men härligt ändå. Vi har provkört i lägenheten, livrädda och lyckliga.
Imorgon är det sista dagen att fixa. Och som det ska fixas. Kattklor ska klippas, skötbord monteras, tvättmaskin lagas och MINIdator köpas. En hel del kvar att göra alltså.
Men nu, snart, är det sova och hosta bort det sista slemmet (snälla sen får det vara slut...) som gäller.

Hoppas ni har haft en finfin tisdag och dan före dan före...

Många kramar från mig och finaste magen så läses vi imorgon igen.

93 kommentarer:

Unknown sa...

Åh jösses, nu är det inte långt kvar Jonna! Så fantastiskt härligt när det är över på torsdag, och du får din älskade bebis i famnen, och Markus med självklart. Är så lycklig för eran skull, ler varje dag jag kikar in hos dig, att allt går bra :D Ska banne mig fira med något på torsdag, för er skull. En smarrig bakelse sitter inte fel, nu när jag dessutom är gravid själv, så suktar jag efter nåt gott. Stor kram, från en annan finne. FinnFrida.

Anonym sa...

Marcus och Jonna,ni är så fantastiska ni är hjältar!Lycka till på torsdag !!! kramar från en av många som tänker på er

Abbes pappa sa...

Ååhh. Det låter så mysigt. Jag vill också vara gravid. Eller eh, hur tänkt jag nu?

Men du beskriver det i alla fall på ett underbart sätt och jag minns den pirrande förväntan som Marcus säkert känner nu. Även om hans pirr säkert är uppblandat med en större klick rädsla än mitt var.

Det kommer att gå bra. Och jag unnar er det mer än ni anar.

Skaffa minidator nu så jag inte missar något.

Anonym sa...

Hej ni två fantastiska som har väntat och väntat....Marcus och Jonna av hjärtat lycka till! kramar från en vanlig tant

Anonym sa...

Marcus o Jonna ni hjältar Lycka till på torsdag! kramar från en vanlig tant

Anonym sa...

HaHa det känns som om jag ska bli mormor här också, väntar lika spänt som jag väntar på att min dotter skall föda. Mitt enda barnbarn är nu 6 år och jag har läst dina inlägg för henne och hon säger att "nu håller vi tummarna för Jonna" och tårna oxå för den delen.....

Anonym sa...

Hoppas ni går in i eran glädje bubbla på torsdag, och stannar kvar i den länge länge och bara njuter. Lägg bloggandet på vila ett tag. Tiden går så oerhört fort, och den första tiden med mini kommer ni aldrig få tillbaks. Så njuuuuuuuut av den .. låt inget störa er.

Stor Stor Kram.

Anonym sa...

Du berör mig med dina ord. Du beskriver allt så att vi andra nästan, bara nästan, förstår vad ni går igenom. Vi kan nästan, bara näsan, känna blandningen av lycka och försiktighet.

Jag hoppas innerligt att allt går bra med Mini.

Anonym sa...

"MINIdator" ... hehe ... klart ungen ska ha en egen dator. Fattas väl annat med en författare som far och en superbloggerska till mor. :-)

Nej, skämt åsido: lycka till inför den stora dagen. Hoppas att allt går så bra det någonsin bara kan gå. Det är ni verkligen värda - du, Marcus och Mini.

Anonym sa...

Råkade hamna här av en slump och eftersom jag läst er historia så blir jag också nervös.
Häromdagen råkade jag av en slump höra av mig till en vän från förr. Jag trodde det var längre fram som deras baby var på väg. Jag önskade lycka till. Dagen efter föddes en flicka.
Lycka till!

Madde (maddepladder) sa...

Nu är det dagen före! Yey! =)

Önskar redan nu varmt lycka till på torsdag, så spännande! :D

KRAM

Anonym sa...

Nu är det redan imorgon festen är! Kommer tänka på er hela dagen.
Det kommer gå så himla bra, tänk att ni ska få träffa erat barn!

Stor kram och allt lugn och lycka på vägen.

Klaus-Peter Beiersdorf sa...

Lycka till med allt. Pratade med Marcus igår, och bad honom hälsa och klappa dig på magen.

/Klaus

Anonym sa...

Hej Jonna!
Jag har följt dig varje dag, men bara kommenterat en gång.
Det har blivit som en spännande dokumentär att läsa inne hos dig varje kväll och man vill inte missa ett avsnitt!
Jag ser verkligen fram emot att få läsa om inläggen hur du, Marcus och er MINI´s vardag kommer se ut efter torsdag. Konstigt när jag egentligen bara är en främmande människa.
Jag, och många andra, tänker på er och håller tummarna. Vi väntar spänt.
Lycka till!

Anonym sa...

Önskar er lycka till :-) Och njut av varje sekund som är och komma skall :-) kramar till er från en annan mamma.

Anonym sa...

verkligen som ett barn före julafton, lite skräckblandad förtjusning. Så mycket förväntningar, man vet inte vad som komma skall, kankse är man lyckligast just precis NU! Än har man allt framför sig, just nu är allt bra. Sen imorgon kommer livet för alltid att förändras. Hur blir det???

Tänk vad jag vet imorrn jag inte vet nu. Blir jag så lycklig jag hoppas, lyckligare? Samtidigt nervös, man vet att det kommer men inte hur de går. Allt pekar rätt, men ännu är man inte där!

Åhh vad detta är spännande. Ohhh vad jag tänker på er. Och ärligt är jag lite avundsjuk. Unnar er självklart allt gott, ni har kämpat så hårt, så länge. Må lyckan stå er bi nu!

/My

Anonym sa...

Jag följer dig ända från Kina och väntar med stor spänning! Lycka till! Kram J

Helena sa...

Det är en ovan tanke för mig som har haft "spontan-startade" förlossningar, att veta så exakt när magen ska försvinna! Jag hade nog också blivit vemodig av "nu är det bara si och så många dagar kvar-vetskapen" :-)

Anonym sa...

När jag började läsa här kändes det så långt kvar och nu är ni ju över tröskeln snart....Det kommer att gå galant och snart har ni bebben/bebban hemma i den nya fina vagnen och får klä på de små kläderna.

Kram Katja

Gunilla sa...

Jonna och Marcus, nu är det nära! Tack för att vi har fått följa med på resan som snart når sitt mål!

Massvis med kramar inför morgondagen....

Johanna Dolk sa...

Det är nästan så att det pirrar lite i min mage också nu när det är så nära ;-)

Jag trodde att jag skulle sakna min mage, gravidkänslan och rörelserna. Men när Axel kom hade jag inte tid för det. Och jag hade något mycket bättre i famnen. Men visst kan jag få en liten släng av "tomhet" ibland.

Lycka till på torsdag!
Många kramar

Anonym sa...

Nu är det imorgon det händer... Och när du läser detta är det ännu närmre. Jag önskar er all lycka!

Anonym sa...

Det var med hjärtat i halsgropen man gick in här och läste i början av din graviditet, sen har jag slappnat av lite när tiden gick. Jag har bett,hoppats och gråtit åt dina fina inlägg. Du skriver så fint. Jag önskar er all lycka i framtiden och hoppas allt går bra imorgon! Lycka till! Många kramar från Malin E

Anonym sa...

Jonna, har i "hemlighet" följt er de senaste månaderna, men kände att jag ville önska er allt gott inför imorgon med en liten hälsning. Jag gjorde själv ett planerat snitt för två år sedan och vet hur rädd och nervös man är innan, men allt kommer att gå hur bra som helst! :) Det blir en fantastisk dag, Minis födelsedag! Kram, Maria

Anonym sa...

Den vackraste av sagor!!!! Imorgon!
Tänk söndag morgon!! Första söndagen med Mini.
Hurra för en minidator!!! Linda

Anonym sa...

Tänk, imorgon är det dags! Så otroligt spännande!
Jag har följt din blogg sedan i höstas någon gång, så det känns som om jag har varit med hela vägen :)
Hoppas du får en fin dag idag, den sista dagen med din stora magen!
Kram
Marie

Anonym sa...

Bara en dag kvar! Det har varit fantastiskt att följa er resa fram till denna magiska stund. För det är ett magiskt ögonblick när man för första gången träffar den lilla människa som legat och puffat och snurrat så nära, nära men ändå så långt ifrån. Ännu mer underbart är det när man känner igen rörelsemönster från tiden i magen och inser "jahaa, var det så du gjorde när det gjorde så förbenat ont, eller när magen böljade som i värsta Alien-filmen".
Pirret i magen, känslan av overklighet kommer jag ihåg från min egen "dagen före snittet", dessutom sov jag så gott på natten för det kändes verkligen som nu har vi faktiskt klarat detta... Njut av denna dag och ännu mer imorgon.
Lycka till! Kram!

Anonym sa...

Dagen före nu...
Ska tänka på er och kommer att sitta som på nålar tills jag får höra från er och Mini. Lycka till!!!

Anonym sa...

Mesta, största lycka till på torsdag! Håller bästa tummen för er! :)

Anonym sa...

Åh, jag väntar med spänning! Allt kommer gå kanonbra och jag väntar ivrigt på första bilden av mini.
STOR KRAm från mig och min familj.

Anonym sa...

Jag vill bara önska er lycka till imorgon. Äntligen ska ni få möta det lilla liv som växt i magen. Ta hand om varandra och njut av tiden i lugn och ro, det går så fort. Kram på er!

Anonym sa...

Håller tummarna för att allt ska gå väl - det känns så otroligt att få ha varit med om din och er mödosamma resa fram till den här dagen. Tack för att du delar med dig av livets mörkaste men också dess glädjerikaste stunder.


//OT

Anonym sa...

Jag håller alla tummar och stortår för att det ska gå fantastiskt bra imorgon! Ta hand om varandra och ha det så bra!
Kramar
/Mila

ängelmamma sa...

Håller alla tummar. Men man ska vara positiv så det är klart att det går bra.
Fick själv en tjej för 1år sen(13feb)
Misste en dotter för snart 3år sen.
Hon hade en cp skada men blev 6år 10mån. Och var full av liv. Fast hon sitt handikapp.

Bamse kramar från Lena mamma till en 16åring, en 11åring, en snart 10årig ängel plus lilla busan som fyller 1år om en vecka

Anonym sa...

Så underbart att läsa Jonna! Som jag hoppats och längtat med er under den här tiden. Konstigt hur engagerad man kan bli- en främling många mil ifrån er. Men inte blir jag mindre tårögd av det här inlägget för det :-) Snart är h*n här, du och M får en fina lilla Mini. Det är ju helt fantastiskt! HEJA ER! Stora kramar från Gävle

Anonym sa...

Åh, Jag blir så glad för er skull!
Lycka nu till på torsdag. Jag tänker på er och ber för er. Stor kram från en Lovisa

Anonym sa...

Jag har tittat in här lite då och då ett tag nu, men senaste tiden har det blivit oftare. Det är så spännande att läsa om er resa och jag önskar dig och din bebis lycka till på den stora dagen!

Tudorienne sa...

Herregud det är så spännande! Lycka till, stor kram.

Anna sa...

Jag har följt din blogg sedan början på eran graviditet och jag är så glad att allt har gått bra! Tycker att du är helt otrolig som lyckas behålla humöret trots sängläge under så lång tid!
Stort lycka till på mini´s födelsedag imorgon!

Anonym sa...

Jag är bara ännu en av alla som önskar er lycka till i morgon. Det kommer att gå fint. Jag bara vet det.

Anonym sa...

Å, vad spännande. Äntligen är det dags! Stort lycka till imorgon. Det kommer att gå så bra. Kram!

Anonym sa...

Jag undrar om det finns en endaste människa som inte kommer tänka på er imorgon!!!? Ni kommer finnas i mina tankebanor hela dagen.
STOR kram från en som följt er väg.

Anonym sa...

vill bara önska dig och även marcus lycka till! helt otroligt att det snart är dags för mini att se världen. massa kramar

Anonym sa...

vill bara önska dig och även marcus lycka till! helt otroligt att det snart är dags för mini att se världen. massa kramar

Anonym sa...

Så underbart.
På torsdag kommer ni att få träffa den lilla människan som ni har väntat på så länge.
Jag är så glad, så otroligt glad för er skull.

Anonym sa...

Lycka till i morgon! Åh, man skulle gärna vilja se er och er stora lycka när mini kommit ut, så efterlängtad:). Kom ihåg att ta många foton på BB. Man glömmer hur lillplutten såg ut som mini. De växer ju varje dag! Tips: Även när man varit vaken under k-snitt får man ju ligga på uppvak ett tag efteråt. Där kan man inte sova. Inte kunde jag det i alla fall..Tjata om att Mini och Marcus ska få komma till dig, så fort som möjligt. Det känns ju som om man blir snuvad helt på första timmarna annars. Jag fick själv detta tips från min barnmorska, eftersom hon hört att mammor fått vänta i timtal. Lycka till nu och ta hand om varandra:D.

Ann sa...

Önskar er all lycka.

Anonym sa...

åå äntligen är det dax för er att träffa mini.. jag önskar er all lycka. själv har jag en 5 veckor Lilly här hemma och det är så mysigt att bara kela och lukta på henne. massa kramar från skåne

Jessica sa...

Ni är mina hjältar, verkligen!
Jag har följt er resa sedan er IVF då jag och min man också gjorde IVF. Tyvärr blev det ingen graviditet för oss, men vi försöker fortfarande och du och Marcus inger sådant hopp och ljus.

Jag önskar er allt gott och en alldeles levande och fin bebis imorgon!

Kapybaran sa...

Markus text idag i expressen är bland det finaste jag läst.
all lycka till er.
KRAM!!!

Birgitta sa...

Hej! Sista dagen med "mage"! Vad spännande! Nu måste vi bara få veta tiden, så vi alla kan sända våra tankar till Er!
Kramizz!
Birgitta & Herr Nyfiken

Anonym sa...

Jag har läst din blogg sedan i höstas men inte lämnat någon kommentar förrän nu. Jag har torkat en tår då och då när jag har läst om din oro över det här barnet och din sorg över dina andra två. Jag känner igen mig till viss del. Nu önskar jag er all lycka med Mini.

Anonym sa...

Jag är så glad för er skull, tänk att imorgon får ni båda sniffa bebis! Kokonga er ordentligt och strunta i omvärlden när bebisen väl är ute, skit i ALLA andra utom er och bebisen! Kramar!

Anonym sa...

Kommer tänka en massa på er imorn Jonna och Marcus! Har följt din blogg sen i höstas Jonna och vill tacka för allt du delat med dig av till oss! Kan inte heller fatta att det är dags nu! Nu ska jag springa iväg och köpa tidningen där ni är med. Åhh, jag är så glad för er skull!!

Anonym sa...

Hej hopp.
Och ni är ju i Expressen i dag pappersvarianten!
Och som vanligt bra skrivet av Marcus.
Han kan han! :-)
Jag tror att du kommer att bli alldeles översköljd av grattis i morgon. Frågan är om du kommer att orka "ta in" alla hälsningar.
Babyn är nr 1...!
M v h Mohikanen.

Anonym sa...

Lycka till i mängder! Allt kommer gå jättebra och ni kommer få världens finaste lilla unge!

Annso sa...

KramarKramar till er och lycka till på torsdag. Jag väntar med er och det är såå spännande.
Jag blev igångsatt med båda mina barn pga havandeskapsförgiftning (och även GBS). Lite konstig känsla att veta NÄR det ska ske.

En av mina vänner ska oxå snittas på torsdag, jösses jag vänatr på TVÅ bebisar. Underbara bebisar, ni är såå välkomna till världen.

Anonym sa...

Vad tiden går fort, i morgon får ni träffa Mini! Så underbart! Jag önskar er all lycka på den stora dagen!
Kram till er!

Moa sa...

Önskar Er alla lycka inför morgondagen.. har följt er ett tag nu och känner och gläds med er inför morgondagen. Det finaste som finns kommer imorgon.. ert barns födelse, ja kan det bli bättre. Håller alla fingrar och tår vi har här i familjen.. Vet hur rädd och vettskrämd man är i en sådan här situation.. man vill så förskräckligt tro på att det ska bli så underbart som man önskar, men skräcken lurar där.. Har tre underbara ungar som nu är stora och ett änglabarn som är äldre än alla de andra, och minns som det vore i går ångesten och sen den enorma glädjen när man håller de små i sin famn.. Så imorgon ska jag tänka på er alla tre.. LYCKA TILL.. Moas

Shirouz sa...

Tänk, jag har läst och läst, och rackarns så tårögd jag blivit mellan varven. Det är märkligt att bli så berörd av att läsa om folk man inte känner egentligen, och nu är det bara en dag kvar. Det kommer att gå jätte-jätte-jätte-bra! Här hålls både tummar och tår och jag tror tamejsjutton mina katter har slagit knut på svansen för att ha något att hålla de också ;)

Anonym sa...

Ett stort lycka till imorgon! Snart, snart får ni sitta och sniffa på bebis. Mitt andra IVF-mirakel fyller tre veckor imorgon och jag förstår precis det du skriver om vemodet att bebismagen inte kommer finnas kvar. Jag saknar magen eller snarare att vara gravid; magen har ju inte precis försvunnit...
Många kramar

Anna/Feliciaett på AFF

Anonym sa...

Jonna & Marcus
lycka till :-)
Kram

Anonym sa...

Åh vad spännande.
Grattis på födelsedagen i förstkott Mini!
Är så glad för er skull så du anar inte.
Tänker på er massor.
Kram kram

Anonym sa...

Lycka till i morgon!!så underbart äntligen er tur.... jag är så avundsjuk.. den första bebistiden har ni framför er sitta och snosa bebis.. ta vara på den tiden (det har du aldrig hört förr eller hur:))... snart sitter ni i vår sits planerar ett årskalas och undrar var tiden tog vägen ;)

sänder en tanke på torsdag, massa kramar
/Affesmamma med familj

Anonym sa...

Jag önskar er lycka till av hela mitt hjärta!
Kramar!!!

XoXo sa...

Många varma lyckönskningar till er!

Trubaduran sa...

Tänk om alla tog tillvara på den korta tid i livet (för de flesta i alla fall) som man är höggravid. Man hör så mycket gnäll om hur jobbigt det är men dig blir man så glad av. Jag personligen tycker att det har varit underbart att få vara gravid och mådde jättebra av det även om man får dras med en del krämpor (dock inget i klass med dina).

Ett jätte-lycka-till från mig till er i morgon!

XoXo sa...

Många varma lyckönskningar till er!

Linn Maria sa...

Fina Du!
Åh, vad jag håller alla tummar och ber alla böner för er skull. Fast egentligen är det redan klart. Det är er tur nu.
Imorron får ni träffa er bebis.
Och jag hoppas att ni känner all den värme som faktiskt strålar mot er lilla familj.
Allt gott önskar jag er på födelsedagen.

Anonym sa...

Vilken fin beskrivning att du gör dig fin för festen att möta ert efterlängtade barn!
Skrev en sång om det fantastiskt märkliga i att min mamma låtit mitt hjärta slå i hennes kropp och andats min luft. Den kan du lyssna på en dag när du har tid...fast nu börjar ju nya rörliga dagar så det kanske inte finns tid för det längre. Vilket i sig är underbart för hela er lilla familj!
www.myspace.com/idaolsson
Två hjärtan i samma kropp heter den i alla fall och ligger där:-)
Kram kram!!

Anonym sa...

Läser era bloggar och tänker på er, men har inte kommenterat förut. Önskar er all lycka i denna orättvisa kamp. Det kommer bli underbart, kaotiskt och helt galet och även när ögonen svider av trötthet kommer glädjen överskugga allt annat. Lycka till med allt!

Anonym sa...

Kul att det gått bra & att det är dags imon.Läste om dig i f & b tidningen och var tvungen att kolla hur det gått. Är själv gravid i 36+1 efter 1 missfall och många års väntat & längtan. Ha det nu så bra.
//Ita
itasscrappodatt.blogg.se

Anonym sa...

Åhvad häftigt och stort att ni snart är framme !!!

Minns känslan av gravidmagen och jag saknar den fortfarande ibland.Min yngsta fyller 3 i år och jag hoppas att någongång kanske få en sådan vacker mage igen. Man vet aldrig och kan inget ta för givet.

Jag önskar er ett STORT lycka till imorgon nu. Att få snusa på bebisar är något het fantastiskt!!

Läste Markus krönika i expressen idag. Den var otroligt fint skriven.

Klappa magen ordentligt. Tänk, nu får ni snart pussa på er lilla skatt!!

Anonym sa...

En underbar liten ny människa på väg ut! Välkommen!
Lycka till med allt det nya!
Längtar efter en uppdatering...
Ta hand om er!
(det är märkligt hur jag kan känna sån lycka för människor jag inte känner)
Kramar Tina

Anonym sa...

I morgon ska jag tänka på er hela dagen! Jag ska tänka med glädje för då får ni äntlgigen möta ert mycket efterlängtade barn. Jag förstår att ni är rädd och oroliga men jag är övertygad om att allt går bra och att morgondagen bara blir glädje och lycka!

Frida - Doula i Östergötland sa...

Å, vad spännande! Stort Lycka till inför morgondagen!

Anonym sa...

Man är aldrig ensam när man ber skrev din Marcus. Blev nästan tårögd när jag läste. Jag känner er inte, men ni båda är ofta i mina tankar. Ser fram emot att läsa om den femte (min man fyller också år då). Önskar er all underbar lycka!

Anonym sa...

Så sjukt mkt jag håller tummarna för att allt går bra. SÅ sjukt mycket. Och jag känner er inte ens. :P

sarpo sa...

Jag kan inte fatta att dagen har kommit! Jag har varit med sen flera månader tillbaka och läst om er vardagskamp och er rädsla. Och nu är det äntligen dags! Det är ju så att man måste börja gråta...
Jag hoppas innerligt att allting går bra imorgon och att ni står där med Mini i famnen, starkare och lyckligare än nånsin, och att Mini får växa upp till ett stolt storasyskon till Dante och Liten. Jag kommer hålla alla tummar jag har och tänka goda tankar för er hela dagen imorgon!

Stor kram och lycka till. Njut!

Anonym sa...

Verkligen ett jättestort lycka till imorgon!
Tänk att ni har kommit såhär långt, det ger alla oss andra mod och hopp.

Jag ska hålla tummarna och tänka på er på imorgon.

Kram, Hanna

Anonym sa...

Så spännande, håller tummarna för er :)

Anonym sa...

åååh,vad jag tänker på er!! Jag är så otroligt glad för er skull,finns inte ens ord som räcker till för att förklara lyckan! :-D

Kommer tänka på dig imorrn och samtidigt vara nervös som fan för mitt eget snitt som stundar...all lycka till er!!//Bubbli

Nika sa...

Hej Jonna!
Verkar som jag inte kan läsa din blogg nu för tiden utan att tårarna trillar! Kan ju bero på att jag är höggravid :0) men mest på att jag är så fantastiskt glad för er skull! Att ni nu ska få hålla ert efterlängtade barn i famnen.
All lycka till imorgon!
Nina
PS.Ni var jättefina i Föräldrar&Barn DS.

Anonym sa...

I morgon är jag upptagen hela dagen så jag kan inte kolla om du/någon annan bloggar och berättar hur det gick, men ooooo så jag kommer att hålla tummarna!
DET ÄR I MORGON! OTROLIGT!!!!
-LT

Anonym sa...

Hej! Jag har läst din blogg ett tag nu, så jag ville bara önska ett ENORMT lycka till imorgon! Jag håller alla tummar som finns! Kram

Anonym sa...

Önskar er all lycka nu! Läste Svarta Vykort när den kom ut och förstår er längtan och oro. Sköt om er! (alla tre)

Anonym sa...

Stort stort lycka till!

Anna sa...

Vad lycklig jag blir att läsa :-) Har inte följt ngn av era bloggar tidigare, men dock följt er "på håll" via spridda artiklar i tidningar och tänkt mycket på er. Vår resa till barn blev 6 år lång, men nu har vi en 2,5-åring och en på snart 1 år. Och den ödmjukhet inför livet och tacksamhet som det skapat är påtaglig. Det går fortfarande inte många dagar utan att vi ser på våra barn och med stor hänförelse kommenterar vilken lycka det är att de kom till sist. Jag blir så glad att se att ni också är alldeles framme vid målet och jag känner så väl igen den skräckblandade, intensiva glädjen att stå där dagen före detta oerhörda. Jag önskar er all lycka till i morgon. Ni kommer att finnas i tankarna under hela morgondagen :-)

Erica sa...

Även om jag inte känner er så hoppas hoppas hoppas jag att allt går vägen och att ni äntligen får njuta av en frisk, välmående liten bebis! Kramar

Katarina sa...

Läser din och Marcus bloggar varje dag sedan en tid. Du är en äkta kärleksfull människa och redan mamma till 100 %. Marcus skriver så bra att jag gråter varje gång. Nästan.

All lycka till er på torsdag...imorgon!!

Kramar Katarina

Anonym sa...

Skickar kärlek och varma tankar inför morgondagen.

Anonym sa...

Lycka till nu Jonna & Marcus och VÄLKOMMEN MINI! Håller tummarna och tänker på er i morgon.
Tänk äntligen är det dags!

Massor av kraft och härlig lycka!

Lotta

Anonym sa...

Hoppas det kom med en liten elefant där oxå?! Han vill bli Mini´s kompis de kommande åren :-) kram