måndag 2 februari 2009

superduperglad

Det svänger visst väldigt fort. Gäller att hålla i sig.
Kom på att vi i fredags fick två avier som vi helt hade glömt bort, så när jag hittade dom i väskan sprang Marcus lite snabbt iväg och kom sen hem med två stora paket till mig!

Den ena var ett survivalkit från Jämtland, med massor av nödvändiga och fina saker i, som till exempel sötnos-bodyn jag blev helt förälskad i. Stort tack Heléne och Elias!
Känns som att jag har mitt eget lilla babyshower här. Äter morotskaka, skrattar och klämmer på paket. Underbart! Kan inte bli bättre.

Andra paketet var från Yasemin B och tidningen Föräldrar och barn -att vara GRAVID på vars framsida jag och Mackan poserar så fint. Fick flera exemplar samt foton på oss. Och vi är verkligen såååå fina! Blir jättestolt och glad! Lite tårögd faktiskt. Tror Mini kommer vara så stolt h*n med en vacker dag över mamsen och papsen.
Artikeln i tidningen blev riktigt bra, med massa bilder på linslusarna och den finns ute i butik från imorgon. Köp! Oavsett ni är gravida eller inte. Antagligen har ni väl hört om och av mig så det räcker och till och med rinner ut ur öronen vid det här laget, men köp den ändå! Har bläddrat lite lätt och det passar sig så bra att det i detta nummer finns ett planerat snitt special med Sussie och Mattias (tack till er!). Ska snart bädda ner mig och läsa, lära och ladda inför mitt. Perfekt ju!
Roligt också att som kontrast till min något stilla graviditet läsa om cirkusartisten Anna-Carin som i vecka 39 fortfarande hängde upp och ner i linor från taket. Skulle vara kul att om ca 30 år kika in hos våra bebisar (ja eller formally known as) och se om hennes jobbar sittande still bakom ett skrivbord och min som bergsklättrare eller något annat extremt aktivt, he he.
Solen skiner idag och jag kan inte gå ut, men då får jag fixa ett eget sken härinne. Just så blir det. Mini och mamma ska skina och det gör vi redan!
Kram.14 kommentarer:

Anna sa...

Man kan dessutom se omslagsfotograferingen på http://www.foraldrarochbarn.se/
Ni var jättefina
Håller tummarna på en trygg ankomst för Mini!

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!

Ja visst är det roligt med paket o paket från mej kommer med Marcus när han är här i HLM .
Ni är så underbart goa på fotot ska oxå köpa o kolla lite vad som gäller för dagens gravida o föräldrar .

Ni får ha de så gott dessa sista dagar med Mini i magen .

Kramizar från ÅSE

Nina K sa...

Hej! Hittade hit till din blogg idag, åh vad jag gillar den!!! Så skönt att höra att allt gått så bra än så länge med Mini, så på torsdag kommer den lille ut, samma dag som min lilla kille är född, han blir hela 1 år, tiden går så fort. Njut nu sen allt ni orkar, för rätt vad det är så är de inga bebisar längre som man bara kan ligga och gosa med.

Lycka till på tordag, ser fram emot att få höra från dig sen.

Anonym sa...

Hej Jonna och Marcus!

Med pirr i magen går jag in och läser din blogg varje dag. Vill med er att allt ska gå vägen och håller tummarna massor för en livs levande bebis.
Hoppas att allt går vägen för er!!!

/trogna läsartjejen Jenny

Jupp sa...

Och jag kan bara inflika, med lapparna från survivalkittet i färskt minne :-D, att

1) Galltvål, OH MY GAAAAD! det bästa som hänt sedan skivat bröd!!! Bajsfläck? på med lite tvål och låt ligga tills det är tvättstugedags! Sen är fläcken historia. Spyfläck? På med tvål och vänta till tvättstugedags - sen ör den ren igen!!! Säger igen, OH MY GAAAD! Men jag gillar den flytande bättre! ;-)

2) Apo-salva i all välmening, den är säkert jättebra... men min favvo är (hämta papper och penna och skriv upp detta) INOTYOL, Gjord på fårfett (bra att veta, för det glömmer man inte när man står på apo och svettas och har svårt att välja i djungeln av salvor) Den är OH MY GAAAAD nummer två!

3) Amningsinlägg. Jo tjena! Är det ngt som man blir storförbrukare av så är det just amningsinlägg! :-)

LYCKA TILL!

Anonym sa...

Hej goa blivande föräldrar!! Den här veckan dessutom, det är ofattbart. Jag har följt din blogg länge och det har blivit en vana att gå in och kolla läget varje dag. Därför känns det nästan som om man känner er, det gör jag förstås inte, men jag kan säga att jag känner för er! Du skriver så bra och du har kämpat så tappert Jonna, med allt ont som du har haft. Marcus har förstås också kämpat, på blivande pappa sätt (fast mycket värre än vanliga blivande pappor). Nu vill jag bara från mitt hjärta önska er all lycka!! Det kommer nog inte att bli så mycket tid över för bloggande framöver, ni kommer att ha fullt upp att lära känna er lilla bebis. Tack för att vi har fått förmånen att följa denna långa och spännande resan!!Kramar till er från en vanlig mamma/mormor

Carina sa...

Fantastikt fina ni är.
Dagarna bara försvinner ju nu, snart är mini här.

Anonym sa...

hej. vilken tid på torsdag kommer snittet att göras? så man kan hålla tummarna lite extra hårt då.

Baby M sa...

Så underbart najsigt med presenter.. och snart är ni i mål!!

Har precis kommit hem med magasinet, och ska njuta av det ikväll.. har ju skrivit det innan.. men jag skriver det igen..

STORT GRATTIS!!

Helena sa...

*s* Jag har fått min livstidsdos av Gravid/Babytidningar efter sammanlagt tre månader på neo med mina små. Vill fortfarande bara kräkas på dem! Annars läser jag mer än gärna om er (väntar på mammas Hemmets veckotidning!) :-)

Vera med flera sa...

Vad mysigt med massa bebispresenter :)

Ha en trevlig kväll!

Jessica sa...

Åh Jonna! Som tårarna rinner när jag läser i slutet av artikeln (Ja vårt ica hade tidningen där redan i dag, och kassörskorna tittade suspekt på mig när jag lade upp den på bandet - min dotter är bara 9 månader...) och läser att Mini är en pojke!! Jag längtar så jag blir tokig efter torsdag, efter att ha följt dig under hela graviditeten känner också jag mängder av kärlek till honom!! Tänk, snart är du i mål! Stort grattis och heja heja sista biten! Många kramar från Göteborg

P.S Sista bilden längst till höger på er var otroligt fin!! D.S

Karro sa...

ffa kommer mini veta att han eller hon är otroligt efterlängtad och älskad.

Sussie 4-kidz sa...

OJ OJ vad glad jag blir att vårat repotage var till nytta för er.
Nu är jag med här oxå o bloggar, men jag kan långt ifrån detta till 100% ska lära mig...... snart!
snart snart dags för er!!!!!!
Jag VET vilken kick man får när man ligger där och det tar ca: 20 min tills erat älskade barn kommer ut till er.... MMMmmmmmm så underbart!!! / Sussie