måndag 2 februari 2009

vem vinner?

Marcus är på gala i Stockholm medan mamma och jag bänkar oss nervöst vid skärmen.
Vem tar hem Stora bloggpriset?
Följ spänningen du också på aftonbladets webTV.

9 kommentarer:

Baby M sa...

Grattis!!

Linda sa...

Måste bara skriva igen! :) WOhoooo igen.Alltså ni två.Ja hade jag varit liten liten så hade jag velat ha er som föräldrar.Men istället då,eftersom jag e 26 så får jag istället ha er som mina låtsaskompisar o låtsas syskon.Ni är fantastiska.Hälsa Marcus så gott från Hässleholm.Och att vi här ser fram emot hans besök i Mars.Många kramar från Linda

Johanna sa...

Jaaaaa! Hälsa grattis till Marcus. :-)

Vonkis sa...

Grattis till vinsten Marcus!!!

Ann-Katrin sa...

Markus vann alltså? Bra i så fall, jag skulle inte ens kalla vad han gör för blogg, det är krönikor och oerhört starka sådana. Jag älskar din blogg också Jonna men den är personlig, varm och "go". Men Markus blogg är en annan typ. Det går inte att jämföra, det är lika omöjligt som att jämföra efterrätt och förrätt.
Markus krönikor är så oerhört välformulerade och går in som en spark i magen eller som en smekning. Han är en av Sveriges bästa skribenter och vad mer är, han spelar rent.
Enough said!

Ann-Katrin sa...

jaja, nu var det visst fotbollsbloggen som vann. Den är bra men den kollar jag INTE ofta, det erkänns... Det är inte lilla jag som står för fotbollsitresset i den HÄR familjen...

Anonym sa...

Grattis Marcus!!!! Det är härligt att det går så bra för dej,du är värd vartenda pris!!Och nu ,Jonna och Marcus är det bara ett par dagar kvar...Jag är en av dom många många som tänker på er och gläds så med er.Av hjärtat lycka till på torsdag och alla era dagar med lilla mini! kram till er från" mon"

Anonym sa...

Grattis Marcus!!!Och av hela mitt hjärta Lycka till på torsdag .Kram från okänd tant

ullisen sa...

hälsa grattis från mig också! och tjooo! bäbin tittar snart ut! ett syskon till era små himlabarn.

fy farao va ni måste va nervösa nu!

tjo från Varberg!