söndag 8 augusti 2010

alles gut

Fortfarande hemma med Plutt säkert i magen :-). Är så himla trött bara. Att formulera meningar för andra att läsa är ett jobb just nu som jag inte är säker på att jag är kvalificerad nog att göra. Men jag försöker.
Det är alltså 38 fulla i veckor idag och den utlovade festen har precis börjat. Eller nja, det är ju inget party-party men det känns bra. Och sen var det bara två dagar kvar...
Jag tappade bort kryckorna igårkväll och var mycket nervös för hur natten skulle genomlidas eftersom jag inte kommer långt, trodde jag, utan stöd. Framförallt då nattetid och toabesöken har ju en tendens att bli ett antal just de timmarna. Men det gick! Gjorde ju ont som fan, men det gick lite bättre än jag vågat hoppas och inte för att jag riktigt än vågar mig på att knappt viska det högt, men det kan vara så att det är lite lite pyttelite bättre idag i skinkan respektive höften.
Ta i trä.
Jag funderar faktiskt på att ta en tur till ett närliggande fik alternativt till konsum och inte riktigt än lämna kryckorna hemma, (hittade dom som tur var i Milos rum imorse -hur man nu kan tappa bort dom?!?), men ta med mig killen i vagn och hoppas att jag själv ska kunna köra hem honom sen genom att bara stötta mig mot vagnen. Borde ju gå. Kan vara skönt att få vila händer och axlar som tenderar att spänna sig något otroligt med käpparna på varsin sida.
Ja vi får se. Dagen är ju relativt ung som man brukar säga och ikväll blir det film.

Ett plötsligt filmtips: Away we go av Sam Mendes. Mycket mycket bra!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Vi har varit bortresta så jag har inte följt din blogg på 1 vecka, men nu läser jag i kapp. Vill bara önska er lycka till på tisdag, vad underbart att ni ska få en dotter då!! Vad ska hon heta???
Vad vackart Marcus skrivit till dig i Expressen, det är kärlek det!!

Håller tummarna att allt går vägen på tisdag och önskar er dotter välkommen till världen!

KRAMAR Kicki från Norrköping

Anonym sa...

Det kan vi förstå att det inte alla gånger är lätt att komma på vad man ska skriva. Jag vet själv hur man förvirrad man blir ibland. Skönt ändå att allt är bra med dig! Stor kram från mig (Carina)
Vad härligt att du/ni snart ska få en ny bäbis att njuta av. Jag får vänta ytterligare 8 veckor *suuuck*

Helene sa...

Nu är det bara två dagar kvar... Du klarar det galant Jonna! Snart är Plutt ute och du får lära känna henne. All lycka till! Kram

Anonym sa...

-och imorgon när du vaknar är det bara EN dag kvar.Faen, så skönt för dig,er och alla oss andra. Har inte sett filmen men ha en skön filmkväll. Kijan

Anonym sa...

Visst är du kvalificerad att formulera meningar till oss läsare! Men det är ju inte så konstigt om du är trött, du har rätt att vara det. Men tack för att du hörde av dig, såg att det fanns funderingar bland kommentarerna på om Plutt hade tittat ut redan. Såg nån annan kommentar också, men den bemödar jag mig inte att besvara. Mina ord är till dig Jonna, inte till helt namnlösa anonyma.
38 hela veckor, fantastiskt! Blev det nån bra fest? Hoppas det.
Undras vem som kan ha släpat undan kryckorna igår kväll? Kan ha mina små misstankar, men jag behåller dom väl för mig själv, säkrast så kanske. Är det fortfarande så att det känns lite bättre i skinka och höft (obs jag viskar bara :D)? Plutt kanske har behagat flytta sig lite från dom där eländiga nervtrådarna som gett dig så mycket ont.
Ha det bara bäst och en riktigt trevlig filmkväll, ät något riktigt smaskigt och kanske också lite onyttigt, passa på nu! Kramar från Maggan1

Therése Andersson sa...

Glömde ju det viktigaste :)

Stort lycka till på tisdag, Jonna! Jag har läst din blogg regelbundet sedan din tvångsvila med Milo, och jag hoppas nu att allt går jättebra och att flickan mår kanon när hon kommer ut! Cyberkram från mig :)

Anonym sa...

Härligt :) önskar dej lycka till .

Moberg sa...

I övermorgon!!:D Tänk att om knappt två dagar sitter ni där med en liten flicka i famn. Hur häftigt, stort och mirakulöst är inte det på en skala...:-)

Jag tror det är många som både håller tummar, tänker och som likt mig ber för att ALLTING ska gå så bra så! Och det tror jag verkligen att det kommer att göra också!

Kram

/Madeleine

Alexandra sa...

Mindre än två dygn kvar nu... Sen får du vila, eller inte ;) Även om jag vet hur påfrestande det kan vara den första tiden så skulle jag kunna göra vad som helst för att få vara vaken om nätterna. Bara för att få mitt lilla barn levande igen.

STORT lycka till på tisdag. Ska tänka på er! Många kramar

Ditte sa...

Stort lycka till på tisdag!