måndag 23 augusti 2010

me and my toffifee

Vad gott det är med toffifee! Sanslöst gott. Finns inget som smälter i munnen så som de där små halvrunda gräddkola omslutna pralinerna. Mums.
Försöker ju att inte äta saltlakrits eller mintisar -mina favoriter- för att vara snäll mot min och bebis mage och mitt i den strävan har jag alltså upptäckt toffifeerna. I lagom mängd. Men nog har jag god lust att glupska i mig hela asken i ett svep, det ska erkännas, fast låter bli.

Jag och Plutt ska sova i vardagsrummet igen. Gick något bättre i natt än den innan och jag sov allt som allt en fyra timmar iaf.

Tack förresten för att ni delade med er av era, eller barnens, kräkserfarenheter, det ger perspektiv och jag inser att det kunde varit rätt mycket värre här utan att vara farligt. Hoppas älsklingen behåller det mesta av kvällsmaten som snart ska ätas, för det ger ju onekligen en god sömn och det vill vi ju gärna ha.
Saknar min Milo mycket och hoppas att vi får ordning på nätterna så vi alla kan sova ihop igen.
Natti natti.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Toffifee är umderbart goda! Man får verkligen lägga band på sig själv för att inte äta upp allt i asken på en gång!
Bra att ni fått sova bättre förra natten, hoppas det blir lika bra den här natten. Snart sover ni hela familjen alla i samma rum lugnt och stilla, men allt måste få ta sin lilla tid. Lilla Plutt är ju bara 2 veckor och både hon och ni måste få tid att vänja er vid den nya tillvaron. Förstår att du saknar Milo, men tänk så här - när han somnat så sover han och han har ju sin pappa hos sig. Snart har han både mamma och pappa i sin närhet plus sin lillasyster. Allt blir så bra bara tiden får sin möjlighet! Det BLIR ordning på nätterna och ni kommer snart att få sova ihop allihop igen! Sov så gott och jag hoppas ni får en bra dag i morgon!
God natt-hälsning från Maggan1

Helene sa...

Tur att du har hittat ett nytt favvogodis! Vad fin bilden var där du, Plutt och Milo gosar tillsammans!

Anonym sa...

Gott! Blir förb---d faktiskt först får folk ett fint barn allt ok, sen börjar rädslan för vad BVC skall säga för det gör de! Istället för att njuta av det nya livet vägs o tjôtas det till maximum. Hur överlevde barn förr? Vissa dog ju men inte berodde det på denna hysteriska kurvdragning (finns ju kurvor de ritar in barnets utveckling) utan på andra orsaker. Blir ju nu som om någon liten plutt ligger utanför kurvan , kanske har kortväxta förläldrar , pratar lite sent enligt den förb---de kuran så får föräldrarna föräldrarna dåligt samvete. Relaxa BVC...
99% av barnen klarar sig bra. Hade det varit så angående katter/djur hade jag aldrig skaffat katt . Eller andra djur. Eller barn för jag brydde mig inte om tjatet.
Krama Milo-go. Hoppas ni får sova snart