tisdag 24 augusti 2010

med gördel

Sitter här och småandas, något annat är det inte tal om, i min nyinköpta gördel från Lindex. Kunde inte låta bli när jag ändå såg den hänga där för 199 kr, men vill egentligen ha en med kardborre för denna med 15x2 små öglor att knåpa ihop tog en mindre evighet att få på och jag misstänker att det tar minst lika länge att få av. Om den nu ska av. Kände när väl valkarna och allt häng var i tryggt förvar att nu får de vara där de är -gömda, fast inser ju att en vacker dag måste jag duscha igen och då måste ju saken väck.
Det här med att andas är som sagt något ansträngt ännu, men i övrigt så gillar jag vad den gör. Det är ju i det närmaste omöjligt att liksom hänga i kroppen med gördeln på plats vilket genast ger mindre smärta i korsrygg och resten av baksida. Dessutom är det trevligt att inte hela tiden känna magresterna skvalpa över byxlinningen så gördel verkar vara min melodi och om det blir någon annan variant längre fram får ni genast veta det.

Tack för tips om Olga. Ska gå och kika på hennes sida. Hon verkar ju vara en post-partum-guru och sådana kan man väl inte ha för många av :-)

3 kommentarer:

Anna sa...

Här är en riktigt bra med dyr gördel.

http://www.mammafitness.se/se/shop-346380

Anonym sa...

Vad kul att du hittade en gördel och dessutom till överkomligt pris. Kan inte låta bli att le när jag läser din beskrivning om hur det var att knäppa den, att andas med den på och att den sedan också ska knäppas upp :-)
Men det var ju skönt att du redan fått mindre ont och att du slipper "svalpet" över byxlinningen. Du får väl be Marcus om assistans att knäppa och knäppa upp alla öglorna ;-)
Krama alla från Maggan1

Anonym sa...

Olga är fantastisk! Börja och läs och leta nånstans härifrån http://www.mama.nu/blogg/olgas-blogg/index.xml?category=&from=2009-11-01T00:00:00&to=2009-11-30T00:00:00&next=18

Och lycka till med dins godingar och stackars ryggen!

/Alex