onsdag 4 augusti 2010

bandana

Har en liten Björn Borg som springer runt här hemma.
Var tidigare och åt supergod lunch hos finaste tjejerna A-K och Signe där också de andra fina tjejerna Kim och Olivia var. Milo fick då låna Signes hårband som ännu inte har fått lämna hans huvud. Söta killen.
I förmiddags besökte jag alltså tandläkaren och det gick tack och lov smärtfritt för det enda som gjordes var lite slipning i kanterna så tungan får ro och resten tar vi sen i september. Då blir det till att rotfylla och lägga på en krona. Hela kalaset kommer om jag har tur att gå på 7-8 000 kr. Lovely. En hel del plåga och elände och så ska man betala sanslösa summor för det, bra affärsidé!
För någon annan.
Sen är det ju en till tand som är sprickfärdig av och med amalgam och den måste snarast bytas ut så jag slipper repris i favorit. Så en tiotusen svenska kronor i runda slängar kommer jag behöva hosta upp i höst.
Skoj?
Inte så.
Men idag är glad att jag slipper ont i munnen i alla fall och ikväll är det dans och så springer en liten Björn B omkring och skrattar. Vad mer kan man egentligen begära.

6 dagar kvar förresten...

6 kommentarer:

Anna sa...

Låter som väldigt mycket pengar för en rotfyllning. Jag har själv rotfyllt en tand för inte alls länge sedan. Och det gick på 2500 kr. Jag går hos folktandvården. Går du hos privat?

Härligt att det bara är 6 dagar kvar. Och fantastiskt!! :)

Anonym sa...

Men den där fyllningen som lossnade för nån vecka sen, är det verkligen du som ska betala för att göra om den?!

Skönt att du verkar må bra just nu i alla fall. Det känns helt otroligt att det bara är sex dagar kvar...

Anonym sa...

Det förvånar mig att du som lever med en man som arbetar på tv/radio inte ens har råd att gå till tandläkaren.Är du medveten om att många av oss andra aldrig kan gå?Din man tjänar jäkligt bra och ni är sambos så vad fasen handlar det här om ?Det blir ju bara jävligt löjligt då jag vet att du är en stark självständig kvinna,vad håller du egentligen på med ?

Anonym sa...

Så kul att du fått en Björn Borg med hårband! Tänk vilka små detaljer som kan ge så mycket glädje! Trevligt att luncha med kompisar!
Men det där med tandläkaren tycker jag låter lite dyrt, 10 tusen för 2 tandkronor! Vet du, jag tycker du ska begära en så kallad second opinion hos någon annan tandläkare (Folktandvården eller privattandvården). Min morsa fick ett helt nytt garnityr (delproteser både uppe och nere för total kostnad på cirka 14 tusen efter att tandvårdsrabatten var avdragen. Det pris du fick – var det innan eller efter avdrag av tandvårdsrabatten? Läste för lite sedan att man verkligen ska kolla upp priserna hos tandläkarna, eftersom en del höjt sin grundtaxa rejält sedan nya tandvårdsreformen infördes, medan FK (tror jag det är) har sina priser som dom beräknar rabatten utifrån. Blev kanske rörigt, men contentan är – kolla gärna upp priset hos någon mer tandläkare för att se om det verkligen kan stämma med 10 laxar för 2 tänder. Ett råd bara i all välmening! Skönt i alla fall att du slipper tandvärken just nu.

Sen kan jag inte låta bli att reagera över den anonyma som kommenterat kl 19:07. Sådana kommentarer tycker jag passar in i sophinken, inte i din blogg, Jonna! Jag anser inte att det är någons rättighet att spy ur sig sådana spydiga, dumma kommentarer. Var och en sköter sig själv och skiter i andra och det gäller i allra högsta grad den anonyma kommentatorn, alltså för att förtydliga ytterligare menar jag den som skrev idag 4/8 kl 19:07! Har man inget annat att förvåna sig över så är det beklagligt. Marcus och Jonnas ekonomiska uppdelning angår inte någon av oss! Du behöver inga sådana kommentarer Jonna, och inte vi andra läsare heller!

Ha en skön kväll, ät nåt gott och njut av tillvaron och familjen! Kram från Maggan1

Maria Berglund sa...

Har du ingen bild du kan visa med Milo med hårband, det låter ju bara för sött!

Rebecca sa...

Usch, jag avskyr när man får sådana otrevliga överraskningar. Hoppas att alla tandproblem ska vara över sedan!

Håll ut, snart har du din lilla dotter hos er.

Kram Rebecca