onsdag 4 augusti 2010

doodles

Blev två (alkofria) öl, oliver och lite ostbågar till dansen ikväll. De senaste mest för att försäkra viktuppgången. Kan ju inte börja gå ner nu när jag så duktigt fått upp kilona under alla månader.
Är uppe i 75 vilken sekund som helst och för att från början vara en 52 kilos baddare, ja eller kanske landade jag på 54 mellan gravidideterna innan jag började vandra uppåt igen, så är det hyfsat med vikt att bära på. Ingen jätteuppgång direkt även om det räcker bra som det är och att gå ner dom sen, ja det kommer jag göra, men som sagt det får bli när det blir -inte än. Nu har jag en vecka på mig att snacksa på doodles och annat och ska ta tillfället i akt. Tycker att jag är mycket "rundare" i ansikte, rumpa mm nu än med Milo i magen och då slutade vikten på närmare 70. Måste säga att det är skönt att inte äga en våg. Kollar ju när jag är hos BM (igår) mest för nyfikenhets skull och för att man liksom ska det, men tycker egentligen att det är rätt ointressant. Jag menar en farlig uppgång märks på annat sätt än på siffrorna på vågen.

Nu blir det kvällsfil med musli. Måste alltid avsluta dagen med det så jag sover typ gott. Imorgonbitti är det tandläkare och jag ser inte fram emot det även om jag längtar efter att kunna tugga ordentligt och slippa skavsår på tungan. Men att gå dit, nej fy. Känns som att min gamla skräck kommit tillbaka för en påhälsning och vägrar uppenbart gå. Jag kommer därför envist inte avsluta den här dagen riktigt än. Natten går för fort om man sover och morgondagen får gärna vänta så länge den bara kan.
Kram.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Himmel o pannkaka. Det är allt olika hur mycket man går upp av graviditeten. Men 25 kilo måste ju vara mycket??? Jag har aldrig gått upp mer än 10!!! Med första barnet bara åtta kilo. Och han var ändå störst av dem alla. Men som sagt. Olika falla ödets lotter. Tror att jag haft ovanligt tur. Men undra på att du har ont överallt.

Helene sa...

Håller tummarna för dig hos tandläkaren. Jag var hos min igår och det kostade 1300:- för en timmes "nöje" ;-(...

ingy sa...

hoppas att det gick bra hos tandläkaren! besök dit är aldrig roligt... :-/

Anonym sa...

LYCKA TILL HOS TANDLÄKAREN!!!! /A

Anonym sa...

Nu när du läser detta har du förhoppningsvis redan varit hos tandläkaren pust-stön-och glädjeskrik.Vet att det låter lite sjukt,men fira detta med lite dyr fin choklad för det var det fan värt eller hur ? Kijan

Anonym sa...

Ät du med gott samvete nu och njut av att äta vad som helst! Strunta i antalet kilo, dom försvinner snart igen. Det är ju skillnad på att äta på sig några kilo och att ”svullna” på sig kilon pga andra orsaker. Så som sagt, ät och må väl de här sista dagarna innan tösens ankomst.
Hoppas det gick bra hos tandläkaren, känner igen det är med skräck för att hälsa på hos den typen av yrken. Men tur ändå att dom finns när dom behövs.
Ha en bra dag resten av dagen efter tandläkarbesöket!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Jösses. Tänk att du släpar på över 20 mjölkpaket runt magen. Jag gick bara upp 9 kilo med mina. Jag tycker det var mycket!

Malin sa...

Jag tycker det är lite näsvist av andra kommentatörer att skriva att du gått upp mycket i vikt. Inte för att jag vet något om hur deras graviditeter var, men det jag direkt tänker på som en anledning för dig (förutom naturlig variation, förstås), är att du är väldigt begränsad vad gäller rörlighet. Så tänk inte på att du har gått upp "mycket", som du säger själv så märker man om det börjar bli ohälsosamt mycket.

Dessutom är det helt naturligt att smala personer går upp mer under graviditet än kvinnor som var lite större från början (återigen, jag vet inget om de andra kommentatörerna och vill inte på något sätt insinuera något heller).

För övrigt kan jag av egen erfarenhet säga att den 10:nde augusti är en väldigt trevlig födelsedag!

Kramar!