söndag 29 augusti 2010

storebror

Lille älskade Milo, så stor redan, fast liten med.
Idag skulle vi hela familjen ha åkt med Marcus till Stockholm, men vi backade ur i sista sekunden. Det lockade plötsligt inte alls att sitta på ett hotellrum med båda barnen när papps är på jobb och det var rätt mycket av den varan dessa två första dagar.
Nä, då är det bättre att vara hemmavid även om det blir svettigt här med och sedan på tisdag bli hämtad och åka upp. På onsdag är det premiärfest för Marcus nya bok och såklart vill vi inte missa det. Har tom köpt mig en ny klänning som jag hoppas inte kommer sitta helt galet illa.
Just nu sover bebis, så Milo och jag har kunnat ha massa mystid på tu manhand, vilket behövdes. Han var inte alls glad när han vakande och ville bara sitta i famnen och bli buren. Svårt med det där senate eftersom jag ju inte bör bära tungt, men det gick över sen och nu är han i gasen och springer omkring och placerar leksaker lite här och var som jag snart får plocka ihop. Det är också en lek.

6 kommentarer:

Carolina sa...

Han börjar bli väldigt lik dig nu! = D Riktigt söt är han, lille stora Milo!

Christina sa...

Han skulle haft Ringo den minste ur Taxmaffian. Han är lika vild och springer runt med sina leksaker.
Hälsa Marcus Lycka till!

Klokt beslut att stanna hemma men det är tufft.
kram Christina och Taxmaffian

Sachiko sa...

Vi får snart göra en ny header till bloggen och ha med lilltösen oxå.

Anonym sa...

Hej Lilla Gullego Milo! Hoopas du sover nu när jag skriver detta. Du är inte stor bara liten som fått syskon. Inte lätt skall jag säga men du vänjer dig nog. Ha så kul i Premiärfesten av boken o ta all pappas tid du kan han orka lyfta dig , o snart mamma också. Jonna du är säkert vacker i din nya klänning allt klär en skönhet. Ha det bra.

Maria sa...

Men vilken söting:-)
Felicias mamma Maria

Anonym sa...

Han är då för söt den store lille mannen! Tycker det var ett klokt beslut att inte åka med till Stockholm utan vänta till tisdag. Hemmavid har du ju säkerligen mer möjlighet att få lite assistans om det kör ihop sig än vad du kan få på ett hotellrum. Spännande med premiärfesten för Marcus nya bok! Men jag är övertygad om att allt blir hur lyckat som helst. Och din nya klänning är säkerligen också jättefin, allt klär ju en skönhet så då måste den ju vara snygg på dig!
Kul att lillan sover så att Milo och du haft lite tid med varandra och sen är det ju som du säger bara att plocka upp alla saker igen.
Ha det gott! Kram Maggan1