torsdag 12 augusti 2010

livet på bb

Sovande dotter bredvid mig. Hon ser för ljuvlig ut min lilla älskling!
Jag väntar på att klockan ska slå lunch. Mycket hungrig hela tiden och det antagligen för mjölken som ska produceras. Det har inte, som det så sexigt låter, runnit till än, men snart så. Känner det. Fick tränga in behagen i en alldeles för liten amnings-BH från Milo tiden för att inte se ut som mamatrash bland alla andra snyggingar här, för visst är nyblivna mammor läckra! Helst går jag, jag gör ju faktiskt redan det, bara omkring i blå fläckiga särken men har förstått att det inte är helt lämpligt då varje gång jag är på väg att smita ut i den kommer en snäll sköterska med den sk klänningmorgonrocken och sveper omkring mig. Oj tack, glömde säger jag och möts i korridoren av diverse mamasnyggs i tights och fina egna toppar. Marcus ska ha med sig en skjorta till mig så jag platsar in :)
Nu vaknade ***** lagom till lunch. Hon först, sen jag.

Kram.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Vad underbart det låter med stora tuttar och mjölk som rinner till. Jag blir avis...

Känner så väl igen mig i din beskrivning av nyblivna mammor. Vilka kvinnor, superwomans. Snygga, läckert klädda och inga påsar under ögonen. Är väl alla hormoner ibörjan som gör att man ser så fräsch ut.

Nyfiken på hennes namn, har ni bestämt er??

Kramar Kicki från Norrk

Anonym sa...

åh va härligt Jonna, varmaste grattis till lill-fia, dig och Marcus och så klart finaste storebror

Angelica sa...

Grattis grattis till er underbara lilla flicka.

Anonym sa...

ett stort grattis till er fina dotter!!! kramar Niina

Kristina sa...

GRATTIS!
Hoppas ni mår bra båda två.
Hon ser ut som en liten prinsessa!

Blir så avis jag vill oxå snusa bebis, vi har 7 veckor kvar till vår lilla nya kärlek kommer!
Kram och lycka till!
Mvh
Kristina

Anna-K sa...

Det låter underbart - det var länge sedan jag själv var i den "ståtliga kroppen" med DD kupa. Du platsar perfekt in det övriga mammagänget - med eller utan skjorta.Ha det så gott du o lilla tjejen!

Lia sa...

Tack för att du orkar dela med dig av den härspeciella tiden. Härligt att få läsa. Har jobbat en sommar på bb och visst ser en del ofärskämt fräscha ut ;-) Men jag hasade helst omrking i sjukhuskläder på bb, skönt att låta någon annan tvätta.

Kram Lia

Anonym sa...

Stort och varmt grattis till den lilla flickan. Vad säger Milo???

Nu har jag själv 13 dgr kvar till bf. Undrar så när han kommer....De andra två ggr har jag haft havandeskapsförgiftning och blivit igångsatt, då har jag vetat.

Nu är det bara att vänta.

Kramar och grattis igen.

Anonym sa...

Förra gången jag låg på bb hade jag en stor fleecemorgonrock som var alldeles tvättnopprig, och stora scholl-sandaler (hade havandeskapsförgiftning vilket gjorde att jag var uppblåst som en ballong) Rultade runt i denna osexiga utstyrsel och skämdes ögonen ur mig. Denna gången har jag redan inhandlat en snygg velourdress tvådelad som jag ska glida runt i (hoppas jag).Längtar tills vi får se fler bilder på den lilla! Kram från Carina.

Anonym sa...

Grattis till er lilla dotter! Blir såååå sugen på bäbis. Har en 1-åring här hemma så BB-tiden är ganska färsk i minnet. Tyckte det var underbart på BB, med matservering och uppassning från sköterskorna. Hade turen att dela rum med en väldigt trevlig tjej, vilket gjorde vistelsen extra angenäm.
Blir nog inte fler för mig dock. Är inne på mitt 42a år och har fått barn som ensamstående. Men längta lite kan man väl få göra :)
Soffi

Christina sa...

Ibland tror jag de inte mår så bra. Hela tiden vara ideal. Inte ens som nyförlösta får man vara som man vill.
Just nu kretsar väl annat i ditt huvud än att se fräck ut.
Är det bättre med värken?
Ja ont i såret har du väl?
Njut nu av allt och av prinsessan.
kram Christina

Anonym sa...

Härligt med känslan av att mjölken rinner till så att lilla tjejen får lite gottigt i sig! Hoppas Marcus haft med sig någon snygg skjorta till dig, men å andra sidan så är det ju inte utsidan som betyder nåt utan insidan och din insida (liksom Marcus) är så fin, så fin!
Njut av tiden på BB, njut av lilla *****! Du ser ju så himla pigg och fräsch ut på bilden, både den här på bloggen och den i Expressen!
Varma kramar till er allihop från Maggan1

Helene sa...

Ska hon heta nåt på fem bokstäver eftersom du skrev fem stjärnor? Och du, du är supersnygg som du är!

Anonym sa...

Stort grattis till till er för den fantastiska lilla tjejen.
Från en Karlavagnslyssnare - Marcus-fan / Bitte

Ewa sa...

Grattis till eran fina lilla Flicka! Kram

Stina - mamma till Svea 17 månader sa...

GRATTIS i stora mängder till er!!! Underbart att allt gått/går så bra! Hon ser väldans söt ut, precis som sin bror.

Jag hoppas på att få baka en lite sockertopp jag med snart, verkar ta tid bara. Vill ha en miniloppa till min loppa. Nu. Gärna nu!

Njut nu av spädbarnstiden för det går ju på tok för fort!!

Anonym sa...

Låter härligt en tid som får en speciell plats i ett moders hjärta.
Lycka till med namnet !
Miranda tycker jag är coolt.

Anonym sa...

Stort Grattis till tösen! Förmodar att ni redan har namn till henne, jag gillar Minea, om ni ska ha nåt på M alltså! *ler*//Carina

Anonym sa...

Grattis, och jag röstar på Minna

josefine sa...

Måste börja med att säga att eran lilla tjej ser ut att ha fått sin mammas fina rådjursögon och plutmun:) Så fin är hon- och du med! Jag gjorde som dig, ingen bh och bara den fula fula särken, och till råga på allt var jag likblek i ansiktet pga av en otäck infektion- känner knappt igen mig själv från bb-tiden;) Men vad gör det, får ju hoppas att alla är så inne i sina små knten så att dom inte reflekterar över trashammisarna;)