lördag 29 oktober 2011

...allting gott

Det gick bra det där igår, trots bristen på fönster. Fick en ny lagning som inte kostade skjortan så jag blev glad, så glad att jag var tvungen att gå och reashoppa på HM efteråt och är nu ett par tröjor och en kavaj rikare. Wohoo.
När man väl kommit in från väntrummet såg det ut som vilken tandläkarmottagning som helst och tandläkaren var trevlig. Får se hur och var jag ska gå vidare med saker och ting, det ska ju fortfarande en krona på eländet coh framförallt få vi väl se on dett anu håller.
Att lagningen lossnade hade ju gått på nån typ av garanti, men då hade jag behövt åka till norrköping och eftersom det var tvunget att bli fixat igår ja då hade biljetten kostat mer än det kom att kosta här.
Ja ja. Jag är med hyfsat hel tand och idag ska vi ut och äta på Vapiano. Gott, gott.

3 kommentarer:

Mallan sa...

Det där med tänder är ett ocker.... Vi borde få dem senare i livet - när de behövs! :-)

Anonym sa...

"allting gôtt" tillsvidare....Pengar,pengar pengar,det gäller att suga ut folk.Jag tycker att tandvård SJÄLVKLART borde ingå i den allmänna sjukvården.Tillhör inte tänderna kroppen? F.ö Fint med lugg på dig. Kijan

Anonym sa...

Skönt att det fixade sig med tandfyllningen så långt. Inser ju det här med utebliven garanti eftersom det var annan tandläkare. Sen tycker jag också det är skandal att inte tandvård ingår i högkostnadsskyddet, har alltid tyckt det, men något bättre blev det ju efter senaste tandvårdsreformen även om det fortfarande handlar om mycket pengar när man ska fixa sina tänder.
//Maggan1