lördag 1 oktober 2011

lördagsjogging och fika på söder
















Härliga omgivningar vi har här i Stockholm!
Lämnade glas till återvinningen och tog sen en tur längs vattnet med Milo innan det blev en kaffe på vurma.
Trevlig lördagkväll på er med!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Pust bloggen ser ut som vanligt igen efter att ha sett lite underlig ut ett tag här åtminstone på min dator.Såg Malou von Sivers Efter Tio idag som ni två var med i och ni var så söta tillsammans du och Marcus,fint par som jag hoppas är ett par för evigt! Jag delar annars ert öde att ha en son och en dotter i himmelen hos Gud och jag delar er tro med, har funderingar på att bli katolik men vet ej om det blir verklighet till pappers men i hjärtat känner jag mig som katolik. Sköt om dig/er samt kram från Eva Domis i svenskösterbotten.Har själv ett franskt efternamn och nu har du ett italienskt tillsammans med ditt finska efternamn Vanhatalo,grattis till giftermålet bägge två.

Anonym sa...

Hej Fru Birro! :-)

Grattis till giftermålet, vackrare brud får man nog leta efter! Jättefina var ni båda två!

Hade inte tänkt göra en lång kommentar men det blir nog så ändå. Har följt din blogg sen 2008 så jag känner mig som en stolt och trogen bloggläsare! Dessutom så bor jag i Peking så jag har ju haft förmånen att "träffa" dig på avstånd vid flera tillfällen här i stan och faktiskt på öppna förskolan också. Tanken har väl varit att säga Hej och ge några fina ord, men i dessa tider i vårt samhälle så kan man ju uppfattas som ett ufo om man skulle göra så till någon man egentligen inte känner mer än ifrån en blogg. Känns sorgligt att ni flyttat men är jätteglad för er skull samtidigt och Södermalm är toppen om du frågar mig som är född och uppvuxen där.

Är jämngammal med dig (nåväl, ett år äldre då om vi skall vara exakt på håret) hehe. Har en son född som2009 och väntar en liten plutt till nästa år. Tänkte bara göra en liten presentation av mig som läsare! :-)

Har dock en liten fråga till dig (du slipper inte undan *ler*) Jo så här, ang att resa med barn och vagn på tåg. Jag skall erkänna att jag undvikit sådant med rädsla för att det skall vara hur krångligt och obekvämt som helst. Hur kommer man på tåget med ungar och vagn? Jag menar får man hjälp upp eller klara hela den biten själv? Väl ombord, var sjutton ställer man barnvagnen på tåget?
Tycker det är krångligt nog att åka buss kommunalt här i stan, sura medpassagerare på bussen som behöver flytta sig ifrån barnvagnsplatsen när man skall på eller en sur busschaufför som inte öppnar mittdörrarna förrän man går fram och säger till. Som sagt, man känner sig inte alltid önskvärd som resenär med barn. Kan inte du göra ett inlägg (om du vill o orkar förstås) plus och minus med att åka tåg med små!

P.s såg dig hos Malou igen i veckan och ja vad skall man säga? Tycker du är fantastisk! Och, man får gnälla mellan varven. Man är ingen otacksam förälder för det!
Du är så bra som du är Jonna!

Mvh
/Em *

Pillargontanten sa...

Ni ser ut att ha det underbart i Stockholm :)