måndag 3 oktober 2011

fika med Milo
13 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar du kunde ta din älskade Marcus med dig och flytta någonstans där det inte finns några elaka människor.
Det är rent beklämmande hur tv4 behandlar Marcus (och dig).
Kram till hela familjen
/Anitha

Mina sa...

Är det verkligen tillåtet att ge någon sparken på det viset som de gjorde mot Marcus? Man får väl inte ge folk sparken hur som helst? Hur tänker de egentligen?

Oavsett vad så hoppas jag att det löser sig för er. Nu när ni har flyttat till Stockholm och allt för att han skulle arbeta där, och Milo har börjat på ny förskola och allt.

Kram på er!

Malou sa...

Men du Anitha: man kan inte söka ett annat jobb när man redan har ett? För då antar väl Tv4 att Marcus inte är intresserad av att vara programledare? Jag fattar inte? ha det bra alla o spec. Jonna.

Anonym sa...

Styrkekramar till herr och fru från Gråa musen.

Anonym sa...

Kram till er, vilken jobbig sits! Men kanske nåt annat gott kommer ur det här. Jag tycker ofta det kan bli så när något annat inte blir som man tänkt.

Mina sa...

Malou: Men om man tar tillbaka sin ansökan inom loppet av ett dygn, då ska man väl inte kunna få sparken?! Låter ju helt galet i mina öron!

Jeanette sa...

Håller med ovanstående kommentarer. Trist för Marcus och er. Men i Sverige är politik känsligt. Karin Hubinette fick inte leda Agenda för hennes syster blev minister. Synd att Marcus inte förstod det, borde finnas "en tänk dig för 2 gånger extraknapp" på twitter. Hur som, det dyker säkert upp något annat istället.
Gillar din blogg!

gammalt fan sa...

Klart ni ska stanna i Stockholm. Vi är många som bor här utan att lyfta stora programledarlöner. Om det krisar får ni väl komma ut till förorten. Det finns många trevliga och inte läskiga. Kanske Juholts Västertorp skulle passa? Alla vet att de riktigt sköna lirarna har flyttat söder om söder nu när Södermalm tas över av yuppies och mediaeliten.

Kram och lycka till

Anonym sa...

Vart flyttar ni nu?

Anonym sa...

Den som mycket mer vill ha mister oftast hela stycket.Synd att inte Marcus nöjde sig med ett jättefint jobb på TV4.
kram till hela familjen
Birgitta

Sofie sa...

Hejsan. Anitha: Det är inte på grund av elaka människor eller ett dugg konstig att tv4 låter Marcus gå, tänk på Karin Hubinette som fick sparken för att hennes SYSTER blev minister. Här handlar det om MARCUS vill bli partiledare för Kd samtidigt som han ska vara programledare och opartisk journalist. Svårt att ha kakan och samtidigt äta den. Jag tror han kommer få ett annat erbjudande av 4:an för han är en grymt skön person somgör sig bra i tv och allt kommer att lösa sig tillslut. Ibland måste munnen vänta in tanken bara :) Självklart måste ni stanna i vackra Stockholm. Har ni tagit Milo till Junibacken än? Om inte gör det där är så fint. Kram till er alla. (Hälsa Marcus att om han blir Kds partiledare så kommer jag byta min parti tillhörighet och rösta på Kd)

Anonym sa...

Tycker Marcus skall anlita en jurist, ställa frågor i alla fall, detta verkar knas. Tv 4 borde frågat Marcus först vilket vill du vara programledare eller ställa som ledare för kd och bett honom välja. alla programledare skall ju få prata med partier,jobba för dem gör ju en del, de skall ju inte vara livegna, . Stöd nu Marcus. Kolla varenda paragraf. kram ulla

Anonym sa...

Ni skall inte behöva flytta igen ha is i magen nu Marcus o du Jonna. Krama barnen