söndag 9 oktober 2011

soffsittare
Marcus erbjöd sig att ersätta både sossarna och vänstern i kvällens debatt, men motades strängt bort av vakterna. Man får tydligen bara kandidera som ledare för ETT parti i veckan, så det blir soffan ikväll med fru och katt istället.
;)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt smalt synsätt av SVT, klart Marcus hade fixat att ersätta både S och V i kvällens debatt. Dessutom kunde han ju hjälpt KD mot de stora allianssyskonen! Tänk så bra det kunnat bli, en representant för 3 partier, och mycket billigare för SVT också! Att dom inte förstår.
Men skämt å sido - Marcus har det säkerligen betydligt trevligare hemma i soffan med dig och katterna.
Ja, det kändes riktigt bra att få raljera och skämta lite över vissa media (obs - absolut inte över Marcus och allt det goda och bra han gör).
Hoppas ni har en skön och mysig kväll! Kram från Maggan1
PS Jag blev så förbaskad på SVT så jag har bojkottat debatten. Det är inte TV som ska styra (i det här fallet) vår eventuella blockpolitik, vem vet hur blocken ser ut vid nästa val - kanske inte finns något block alls utan fristående partier.

Anonym sa...

Den var bra! Men man får inte ha några lik i garderoben, då ligger man illa till ;-) Ha en trevlig kväll, nu ska jag ta mina barnbarn o gå o sova, de ville sova hos sin mormor inatt.Hälsningar mormor.s

Birgitta sa...

Nu börjar en ny vecka, och då kan Marcus erbjuda sig att överta Juholts jobb! Kunde Mona petas för Toblerone, så sitter väl Juholt löst. Det behövs nog en Birro i politiken!!! Kramar♥

EvasSvammel sa...

Vilket underbart roligt och befriande inlägg.
Du verkar ha massor av självdistans och dessutom en enorm vilja att bjussa på dig själv.
Jag har alltid tyckt att du verkar vara en bra person Jonna och det här lilla inlägget tyder också på det.

:)

Anonym sa...

Haha. :-) Så fin den är missen. Fler bilder på de fina pälsbeklädda önskas. Kram Gråa musen

Anonym sa...

Du är en solglimt i tillvaron, kära Jonna. Kan inte du bli politiker? För övrigt skulle Marcus göra sig bra i vilket parti som helst. Han är inte rädd att säga sin mening, men inte heller att backa och be om ursäkt. Förtroendekapital är hårdvaluta i dagens politik, hälsar AC

jess sa...

nästa vecka då!;)

Anonym sa...

Hejja Marcus! Du e bäst, bli aldrig tyst.
Ika

Anonym sa...

..."inte rädd att backa och be om ursäkt" skrev någon ovan. -Det är verkligen egenskaper som bör hyllas idag. Det är några av alla tecken på vishet, ödmjuk äkthet och mänsklighet som Marcus förmedlar. Såg i någon tidning att ni gift er. Blev så glad! Fortsätt vara dem ni är!!!

/karin i Gävle

Anonym sa...

Vad rolig du är Jonna Marcus hade gjort det bra, men katten fick nu gosa istället! Synd på rubriksättarna i skvallerpressen. Men de hittar säkert nåt annat. fd matte

Tina sa...

Har sagt det förut; gillar din humor! Den här gången var den dessutom både skönt torr och ironisk!

Anonym sa...

Det är journalisterna , media som tjatar om Toblerone fy f-n vad trött man blir har de ingen utbildning... M S klarade inte att förnya partiet , ta fighten komma med en ideologisk debatt vad har det med en j-kla chokladkaka att göra. Kvinnor som gör sig till martyrer ständigt i media är o förblir förlorare. Såg Belinda Olson igår svt , Marcus ta jobbet genast om de frågar hon klarar inte att leda en debatt,det är hennes åsikter som gäller. Tyvärr.
Trevlig helg till familjen jag o ni har vacker utsikt när ni bor.
Krama barnen.