torsdag 6 oktober 2011

grönt är skönt


I kid u not.
Jag är en sån mästare att det nästan skrämmer mig.
Herregud vad gott!
Det här var bäst hittills och då var redan förra nåt att döda för.
Orkade inte vänta i 43 minuter eller någon middagsgäst utan körde på på egenhand när det var så där härligt krämigt som Jamie Olliver säger det ska vara -"seg lava".
Ooooh, ni skulle ha... Jag säger bara det. Det är första daten, bröllopsnatten, allt i ett i munnen på mig.
Alltså på riktigt, tog en tugga till och allt runt om dansar i neon. Typ.
Slurp.

6 kommentarer:

Mina sa...

Risotto kan sällan bli så fel. Jag gör det titt som tätt också, med allt möjligt gott i och till. Det är lätt och gott. Så jag har ätit titt som tätt de senaste 10 åren, och jag tröttna aldrig. Det går att variera sig massor. Men självklart har jag mina favoritrisottosar som jag gör oftare än andra. :)

cissi sa...

Låter riktigt mumms. Ledsen att jag missade den. måste verkligen komma och smaka - med ett glas vitt till ;-) hör av dig om sön som sagt. jag slutar kl 15. jag möta upp på stationen om det blir gävletripp för er. kram

Helene sa...

Blev inte alls läskad nu, nä... Får ta fram stora risottosleven till helgen! :-)

Anonym sa...

Oj vad härligt gott det ser ut!
Vi väntar bara på kokboken som du ju bara måste skriva (tycker jag alltså).
//Maggan1

Therese sa...

Såg urgott ut. Recept tack! Kram från trogen läsare från Norrköping!

tina sa...

Jamen receptet då? ;-)

Jag är själv svag för risotto och har två favoriter, en med svamp http://www.pickipicki.se/2011/09/kom-och-at-min-kulturnattsrisotto/ och en med butternut squash och getost: http://www.pickipicki.se/2010/10/risotto-med-butternut-squash-och-getost/

Trevlig helg vetja!