tisdag 4 oktober 2011

inskolning forts
Milo kommer och lämnar lite. "bebisar" hos mig innan han hämtar upp och vagnar runt dom.
Inskolning dag 2 och det går jättebra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra Jonna!
Trots att detta är din alldeles egna blogg måste jag få utlopp någonstans för TVbråket om din man. Det är ju så otroligt naivt av TV4 att sparka folk pga politik! Tänk om alla kanaler skulle göra det, då skulle vi inte ha många programledare kvar. Jag hade verkligen sett fram emot Birro i Uppdrag granskning, han kan ju ta folk så bra samtidigt som han har en så härlig personlighet som han naturligt delar med sig av. Grrrrrrrr!
Kram Louise

Anonym sa...

Ps. Förlåt, skrev fel program i min upprördhet. Kvällsöppet förstås!
Kram Louise

Anonym sa...

Läser i tidningarna och bara hoppas det löser sig för er med bostad och jobb, har själv 2 småbarn, 2 & 4 år,och vet hur det är med inskolning och att pussla med allt och vara trött o sleten. Jisses. Kom ihåg att de flesta som läser är vanliga människor som förstår att det här måste vara jävligt bökigt för er. Resten är ju bara medietjaffs.
Önskar jag hade en lägenhet att hyra ut till er.
Håller tummarna för er.
Mvh oxå småbarnsmamma i sthlm

Anonym sa...

Måste bara få kliva in och skriva av mig min ilska på alla idiotiska kommentarer du fått, jag kan inte se ett enda ord som Jonna själv har skrivit om denna s.k TV tjafs, om ni som skriver kunde ge fan i att skriva det här inne, kanske är det så att maken i huset har en alldeles egen blogg som ni kan spy galla över istället. Tror ni inte att denna lilla Fru har det jobbigt nog ändå, hon försöker skriva andra positiva saker i sin blogg och ni bara öser på med era ord över Tv4 och en massa smörja, fy attan vad arg jag blir, varför skriver ni inte personligen till TV4 istället och ge era synpunkter och låt den här bloggen bli som den alltid har varit.....