onsdag 2 januari 2008

2008

Då var det dags alltså. Att köra igång allt det som ska köras igång detta nya år. Och i den beskrivningen ryms mycket. Jag är glad jag kan jobba hemifrån just nu (eller nyss och snart igen) för att gå till jobbet visade sig helt omöjligt efter att vi skakat hem från Gbg tidigare idag. Eftersom jag (mot min vilja) inte sovit värst mycket senaste tiden börjar tröttheten ta ut sin rätt och satte envist igång med all sin kraft att hamra bakom min panna nånstans strax innan Borås. Det blev många kaffestopp de efterföljande 30 milen och när jag till sist, väl i Norrköping, lämnat bilen och skulle gå hem så gjorde jag precis det och mycket mer minns jag inte.
För ett tag sen vaknade jag i alla fall i egen säng och är nu uppe och rör lite på fingrarna. Mer avancerade övningar undanbedes vänligt men bestämt av kroppsresten.
Men det ska nog bli bra detta. 2008 alltså. Eller det SKA bli bra. Finns ingen plats för något nog där. 2008 är mitt år. Även om det kanske startat lite i tröttaste laget så ska jag få fart på det snart. Jag menar, det är ju en bit kvar. Mycket hinner hända.
Och med mitt nya motto "tänk på det du vill ha och det blir ditt" (typ) kommer jag ha fullt upp att håva in min egen lycka dessa resterande 364 dagarna.

5 kommentarer:

Crille Sand sa...

lycka till! kommer bli ett lysande år.

Anonym sa...

Ville bara hälsa Gott Nytt, och önska lycka till i kampen mot idioterna vi alla tampas med i vardagen.

Anonym sa...

2008 SKA SKA SKA bli ditt bästa år hittills!!

Kram

Anonym sa...

Merry New Year! /från en som trillade in här.

finnjonna sa...

crille sand, toka2, anettej och raz: Tack! Och detsamma!