torsdag 17 april 2008

ceasarsallad och jobbsök

Sitter och längtar järnet till klockan fem och godaste ceasarsalladen med tillhörande öl på Olearys. Mumma så gott det är!
Annars gör jag inte så mycket, är i aptröttaste laget just nu utan lust till annat än bara god mat och öl. Jo jag jobbar ju såklart också emellanåt och funderar resten av tiden på varför min handledare på AF inte hört av sig... Har försökt boka in ett möte med honom och planera min jobbsökarframtid, men inte fått nåt svar. Nåja. Jag har gjort vad jag kunnat. Kan inte påstå att jag är så värst engagerad, inte som jag borde i det här med att söka alla de där jobben i hela landet som ju är mitt utvidgade sökområde. Jag menar hur skulle jag kunna vara det? När jag är mitt i en medicinsk behandling via landstinget Östergötland. Men jag gör det ändå, söker mina jobb, fast är samtidigt rätt noga med att informera mina potentiella framtida arbetsgivare om min situation, den här med att en eventuell och väldigt noga planerad och ännu mer önskad graviditet skulle innebära sängläge i många månader för en liten viss. Har inte fått komma på intervju ännu.
Men ärlighet varar längt, eller hur är det man säger.

4 kommentarer:

Elin i Björken sa...

Vad konstigt att du inte får jobbnapp?! ;o)

Men ärlighet varar längst, det är sant.

Anonym sa...

Välkommen till en vardag liknande min. Oavsett hur kompetent man må vara, är man inte särskilt attraktiv på arbetsmarknaden under pågående fertilitetsbehandling. Jag skulle inte heller anställa mig själv. Vem vill ha en nyanställd som måste vara borta flera timmar i veckan, p g a blodprov, mätning av äggblåsor och liknande? En anställd som dessutom troligtvis är känslomässigt slutkörd, men ändå försöker hänga i. Ärlighet må vara längst, men foten in på ett företag blir knappt en lilltå i den situationen.

Maja sa...

Din kontakt på AF kanske misskött sig och blivit arbetslös? ;)

Anonym sa...

Hej! Jag har länge läst din blogg. Jag ska också börja med IVF nu, nästan samtidigt som dig. jag har startat en blogg på ämnet och tänker länka till dig om det är OK? Lycka till - till oss båda :-)

http://ivfprinsessan.wordpress.com