onsdag 9 april 2008

mental kollaps

Kontoret jag sitter i var ett förråd förut. I ett förråd behöver man inte särskilt mycket luft, framförallt inte ny, skiten klarar sig ändå. Men nu sitter jag här, har skrivbord, hyllor med pärmar och tre fönster mot korridoren utanför men luften står fortfarande stilla. Efter ett par timmar känns det som att man suttit här i en vecka. Alla som hälsar på härinne påpekar det, jag bara svimmar tyst och försiktigt av tills det är dags att gå hem. Utan luft orkar man inte klaga.
Klockan är inte tre än. Jag har saker och göra och tid att göra det på men jag har i princip slutat fungera som en följd av intensivt bokförande i ett antal timmar här innan. Som en trasig petmaskin är jag. Försöker stoppa i en tanke och den spottas ut lika snabbt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vill bestämt minnas att det kontor jag tror att du fortfarande använder faktiskt byggdes just som sådant för cirka tretton år sedan... "Byggherrarna" hette Nisse och Gresse och gjorde ett hjältejobb, dålig ventilation till trots, eftersom jag tror att deras byggerfarenhet egentligen var tämligen begränsad.

Ta hand om dig och andas lungt!
/Kuriosa