onsdag 9 april 2008

top model

Americas next top model var skoj ikväll. Även om foto är kul med, nästan roligare, så var videogörandet med tjejerna och Iglesias jr apskoj verkligen. (Nej jag vet ännu inte vem som vinner.) Jag vill vara toppmodell jag med. Fast bara på onsdagkvällarna mellan 21 0ch 22. Det är sminkandet, hårfixandet och själva plåtande som verkar såååå kul. Kan inte annat än att fierca till mig i spegeln efteråt fast det är också ungefär där och då som modellfantasin för veckan tar slut. I nästa liv. Kanske. Eller inte. Men helt säkert nästa vecka i en timme åtminstone.

5 kommentarer:

smultron sa...

Jag har inte valt mina tre finalister än, bara Heather. Men jag har två tänkbara...

finnjonna sa...

jag har också några tänkbara finalister, ev med Heather, om hon inte blir fyra... men ingen vinnare. Försent nu. Kommer jag inte på det i nån av de första avsnitten så räknas det inte:-)

Madde (maddepladder) sa...

Jag tror att den tjejen som fick klippa Svennefrisyr (Svenne och Lotta: http://www.geocities.com/svenneochlotta/tillsammans.jpg) har en god chans att vinna. Hon har inte stått ut så mycket än, mest en i mängden men jag tror det kommer ta sig... :-)

finnjonna sa...

madde: Ha ha! Hade inte tänkt på det, men absolut svenne! Jag tror lite på henne med. Hon liknar min storfavorit Naima ibland så...

ingy sa...

jag längtar tills plåtningarna, har saknat dom! jag skulle oxå vilja ha tillgång till 5 make up artister, 7 assistenter och en director. vore nice, men... nån gång i framtiden kanske. ;)

jag tror på heather. gillar blonda tjejen med de stoooora ögonen oxå. så länge hon inte visar tänderna ;)