torsdag 17 april 2008

förmiddagsblogg

Igår skjussade jag min M till jönköping och en kyrka där han skulle läsa ur Svarta Vykort. Det var kul att det trots viktig hockeymatch kom mängder av folk. Men när de kom, gick jag. Till Lidl på andra sidan parkeringen. Jag orkar inte alltid lyssna när han läser de vackra texterna om våra barn och mig och oss, inte tillsammans med andra i alla fall. Allt blir då plötsligt så otroligt påtagligt och jag kommer på mig själv att först tycka synd om de där stackarna som fått vara med om sådana otroligt jobbiga saker och sen slår det mig varje gång med full kraft att det är ju jag som är den där Jonnan och andningen blir med ens för snabb och jag börjar se små fåglar.
Nej, jag orkade inte igår. Att Marcus orkar. Han gör ju det. Varje ord i den där boken är en hyllning till våra små som inte fick bli och jag är glad o så stolt att han orkar.
Under de 45 minuterna jag fick göra annat, gick jag alltså på Lidl. Skulle ljuga om jag sa att det var kul hela tiden men första kvarten var lite spännande. Vi har samma affär här i Norrköping med så nåt nytt var det ju inte direkt. Men jag gjorde ändå en del fynd där, bland annat köpte jag ett klösreskap till hårbollarna. Ska fixa bild bara jag får de att börja leka där först. Lite avvaktande är de mot allt nytt men Akilles har börjat så smått bekanta sig med åbäket (tur man har massa onödiga kvadratmetrar), Stella är mer skeptisk.
Nä nu får jag se till att jobba också.
Ha en bra dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Å!
Om jag vetat att du var i stan kunde du fått följa med mej på hockeyn!
Var tvungen att vara där å jobbet och kunde inte lyssna på Marcus. Jättetråkigt att missa.
Kram!
/Trassel