

Mumsresultatet, bild nummer två: Kyckling rödcurry med wokgrönsaker och pumpa.
1. Tina en stor kycklingfilé, skär i bitar och bryn lätt i traktörpanna med en skvätt olivolja.
2. Släng i lite frysta wokgrönsaker av valfri karaktär (jag körde thai hela vägen ikväll) och några blad av favoritbasilikan som just nu är den ovannämnda.
3. Häll i en burk av icas rödcurry grytbas med pumpa. (Alternativt krydda med chili och currypaste och häll i 2 dl kokosmölk)
4. Under tiden kokar du upp ägg- eller risnudlar som ska i pannan innan de är helt klara så den sista mognaden sker i såsen.
5. I med fler blad av goda kryddan och så några droppar mjölk. Smaka så du får en lagom styrka på det hela.
Det var det hela! Smaklig måltid!
1 kommentar:
Tjenare. RIktigt fin klänning! Jag testade din maträtt igår..Klart godkänd måste jag säga, tack för tipset :) Må så gott../Malin
Skicka en kommentar