fredag 18 april 2008

redo

Då så. All medicin tillika sprutor är inhandlade och det är två veckor kvar tills jag ska börja puffa spray i borrarna. Lustigt ord det där, näsborre. Men dit ska det i alla fall, sprayen. Det blir en puff i vardera var åttonde timme under hela processen som är 4-6 veckor lång. Många puffar blir det. Resten av grejerna på bilden tillhör sprutperioden. Jag som inte är ett dugg spruträdd i vanliga fall börjar få lite kryp under huden när jag ser alla ampullerna och nålarna som hör till, så jag ska inte titta på dom mer. Tar det när det kommer. Vara i stunden. Mindfullness, la la la.
Två veckor alltså. Första kattmatspåsen är till en tredjedel tom. Här gäller det att tänka positivt och hellre se påsen halvtom än halvfull. Om ca tre kan jag vara med bebis i magen. Uj uj uj. Svindlande tanke.

Nu ska jag se RAI. Pluggar ju italienska för fullt. Inte för att jag ännu har märkt några framsteg, men de kommer väl så småningom. Tillit, Jonna. Välj tillit.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja den där Apotekspåsen känner jag allt igen. När jag började med sprayandet ställde jag mobillarmet på var 8:e timme, annars hade jag nog inte fått mycket spray i mig... Givetvis är det individuellt, men för mig var sprutorna inget jobbigt. Min sambo gav mig dem på kvällarna och det gjorde det hela mycket lättare för mig. Du kommer att fixa det!!! Kram

Elin i Björken sa...

Motivationen när det närmar sig med sprutor kommer att göra att du fixar det, ingen tvekan om den saken.

Men för en annan som står "utanför" tycker det verkar superduperläskigt att sticka in nålar i en själv. :o/

ingy sa...

lycka till! :)

Anna sa...

Jag blir både glad och ledsen när jag läser din blogg! Har läst sedan början av året nu, och jag älskar den! Att du är såld på Italien är ett stort plus för mig, för det är dit jag ska till hösten! Jag älskar Italien!

Hoppas att du får en fin dag, sköt om dig! Stor kram!

Humlan sa...

Oj vilken flashback jag fick när jag ser bilden, alla preparaten har jag själv använt!
Pennan är supersmidig att använda och nässprayen är inga problem. Det kommer gå fin-fint det här ska du se!

jenny sa...

Vill bara önska er lycka till nu, jag följer din blogg och känner så med dig, du skriver så rakt och ärligt om allt du känner och det går rakt in. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det blir en liten bäbis. Kram från mig.

Johan sa...

Det där kommer Ni fixa. Jag hjälpte min fru så gott jag kunde med sprutorna, jag är inte spruträdd, men jag har svårt att hjälpa till med örhängena....

Anonym sa...

besviken flera gånger om. jag hade tron på detta. men så MYCKET ska klaffa. inte bara puffarna å sprutorna. mediciner är inte allt. kram på en som det inte funkade för men hoppas en dag. och lycka till!

Anonym sa...

besviken flera gånger om. jag hade tron på detta. men så MYCKET ska klaffa. inte bara puffarna å sprutorna. mediciner är inte allt. kram på en som det inte funkade för men hoppas en dag. och lycka till!

Vi tre... sa...

Tittar in och önskar lycka till. Vet hur det är att genomgå detta.