onsdag 16 april 2008

hormonskening- ja tack

Upp och ner går det. Humöret. Ännu har inga tillskott tagits eller nåt annat gjorts och ändå känner jag mig som ett hormonellt monster. Måste helt enkelt vara skenpåverkad av allt det som komma skall.
Jag kan ju tyvärr inte härja som jag önskar här på jobbet så då får jag ta tillfället i akt att reagera mig på... ja t ex det där skitstället Babyland.
I ett svagt gravidögonblick för drygt två år sen började jag prenumerera på nyhetsbrev därifrån. Då var det såklart jättekul att se alla roliga sakerna som vi kunde köpa till vår bebis när han väl var ute. Men mindre kul blev det att efter mardrömsförlossning och begravning behöva fortsätta få dom där käcka erbjudandena om allt som nu inte längre skulle bli aktuellt.
Idag fick jag åter ett. Efter att senast för nån vecka sedan för jag vet inte vilken gång i ordningen skrivit att jag inga fler önskar.
Och då röt jag till:

Nu lägger ni av!
Har upprepade gånger (sedan snart två år) bett och uppmanat er att sluta skicka era nyhetsbrev till mig. Ändå fortsätter de komma. Jag vill inte ha fler!
Har inga levande barn så era kampanjer med barnvagnar och bilbarnstolar intresserar mig inte utan gör snarare bara väldigt ont att ideligen vara tvungen att ta del av.
Kan jag få bekräftelse på att ni mottagit mitt mail och att ni from nu stryker mig ur listorna?!

Tack på förhand!

Med hälsning/ Jonna

Fick svar ganska omgående:

Hej!

Vi har nu tagit bort er ur vårt nyhetsbrev. Jag har inte fått dina mail tidigare. Orsaken till detta är troligen att vi får väldigt många studsar på vårt nyhetsbrev och att ert mail då kan ha försvunnit bland dem om ni svarat till avsändar adressen.

Vi beklagar att ni oönskat fått vårt nyhetasbrev.


Så nu kanske jag äntligen slipper ovälkommen post i min maillåda.
Woo oo oo Jonna, du måste höja din röst för att höö öö ras

1 kommentar:

Meryl sa...

Oj vad bra du röt till!! HEJJA! Jag skulle behöva vara lika bra så jag blir av med ett nyhetsbrev som aldrig upphör hos mig..
KRAM!