onsdag 2 april 2008

tävlingen avslutad

Rätt svar var: KariN (Kulturarrangörer i Norrköping) i vilken jag är ordförande.

Ingen vann. För ingen tävlade. Ha ha. Lite roligt ju. Fast det gjorde inte så mycket, var fullt ändå. Och det är faktiskt tanken som räknas. Både min och alla andras som egentligen hade tänkt tävla, tror ni är många! Jag vill så gärna ge nåt till er mina fina läsare och eftersom jag inga sminkgrejer, goodiebags eller klockor har dealar jag med det jag kan. Nästa gång kanske det går ännu bättre.

Tack Nomadteatern och resten av KariN gänget för en kanonkväll! Och så klart ni, publiken, som kom. Det är den heliga treenigheten. Utan en del faller allt. Ikväll föll det inte.

God natt för nu.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, så generöst och fint av dig! :)Föreställningen hade börjat när jag läste och det är en bit från Gävle...
/Veronica

Anna sa...

Tack själv. Det var en trevlig kväll och nu har vi ju hälsar på varann på riktigt också ;-)

Och tack för fikat!

Ha en bra dag.

Tovan tycker sa...

Jonna, nästa gång kommer jag. Borås-Norrköping är ju ingen bit för en Norrlänning! Och visst är det tanken som räknas. Ha en bra dag!

Anonym sa...

Ett stort Tack, till dig jonna och övriga gänget i KariN på Kulturkammaren för ett jättefint arrangemang av "Krig hela tiden"!
Och publiken, Ni var helt underbara, Tack för att Ni kom!!
Kram, till er Alla!
Micke-Nomadteatern

ingy sa...

så typiskt. jag såg det för sent. var nämligen planerat att jobba (jobbar till 20 = inget socialt liv) men så blev det inställt o jag kunde inte gå pga pengabrist. så hade man en gratis chans och missade den :( buhu.

Anonym sa...

Meeen! =)Jag ville tävla och gärna vinna men jag såg det rätt sent och tänkte att jag ändå inte skulle vara bland de fyra första som skickade in =(

/Johanna