torsdag 3 april 2008

jag är glad

Idag är en sån bra dag. Solen skiner, faktiskt fortfarande, och jag andas lätt. Skönt när saker går bra och annat blir gjort. Lagar just nu god mat. Det riktigt droppar ur mungiporna, något som jag alltid ser som ett gott tecken. En dreglande kock, det e bra det! Blev inspirerad till tusen på promenad genom staden med bästa Viktoria. Köpte laxkotletter och goda såser. Ska blanda till en varm potatissallad med. En annan vacker dag ska jag till ostaffären i Knäppingsborg och handla läckra sockerfria marmelader och goda ostar. Längtar redan. Men först blir det supermiddag med en älskling som precis är hemkommen från Lund.

Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag. För det är ni alla värda!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, tack så mycket! =) Detsamma!

Anna sa...

Blir glad att läsa att gårdagen var bra för dig ..Och att du är glad! :)
Hoppas du får en fantastisk helg!

Anonym sa...

Varm potatissallad har jag aldrig hört talas om förut. Menar du alltså vanlig sådan här kall potatissallad som finns i kyldisken fast varm? Det kanske jag borde testa.

finnjonna sa...

anonym: Det var inte så jag gjorde men det kan säkert testas, kan vara gott ju, måste jag prova på själv tror jag...
Jag kokade bitar av potatis (med skalen på för det var så fina). Se till att INTE koka för länge bara. Sen blandade jag med sallad (rucola etc) och tomat och några kapris. Häll över en skvätt olivolja och lite balsamvinäger. Så har du en varm, eller ljummen potatis sallad! :-)