torsdag 24 april 2008

shopping

Idag har jag gått på ballerinajakt. Men plattfotsproblematiken ställde till det så jag hittade inga. Mina fötter är inte direkt gjorda för klacklösa skor även om jag är det. Älskar känslan av nästan-barfota, men inte fötterna. Jag ska dock fortsätta leta. I sommar SKA jag tassa runt i söta små (nåja stl 38) ballerinor som sitter bra.

Jag är också på jakt efter en bröllopsklänning, alltså en klänning att ha på någon annans bröllop. Det ska vara nåt fint, ej vitt men ljust. Inte för tjusigt men ändå festligt. Gärna nedanför knäna, fast hela vägen ned till backen går också bra. Frågan är var den finns, klänningen som ropar mitt namn. Ännu har jag inte hört nånting mer än dovt mummel men på lördag ska jag jaga igen. Kanske hjälper det faktum att lönen ramlar in på kontot imorgon...

5 kommentarer:

Madde (maddepladder) sa...

Måste bara tipsa om shoppingsajten www.asos.com där hittade jag senaste bröllopsklänningen (även den till någon annans bröllop ;-)) och flera av mina vänner har också hittat toppenklänningar där. Har inte sett vad dom har fått in i sortimentet just nu men dom brukar fylla på varje vecka så hittar du inte nåt första gången kan det va värt att titta in igen om du inte hittat nåt. Levereras till dörren från England ca två vardagar från beställning (kommer inte ihåg vad det står för leveranstid på hemsidan men varje gång jag beställt har det tagit två vardagar) och frakten beräknas beroende på vikten av paketet. En klänning = lägsta avgiften = 60:-

Good luck och happy hunting! :-)

Anonym sa...

"Nåja 38" kom igen när du får säga som mig "Nåja 42"!!!
Kan säga såhär, alla skoaffärer är ett hån, får skicka efter skor och små söta ballerina kan se ävldigt klumpiga ut.
Folk brukar försöka säga till mig: "men du är ju lång" men hallå, jag är inte 2.02, jag är 1.77!
:-(

finnjonna sa...

madde: Ja! Tack! Handlade för ett år sen från ASOS och blev väldigt nöjd! Ska kolla igen. Hoppas det går sådär fort bara i så fall. Det här gäller början av maj.

anonym: Måste vara jobbigt att det inte finns skor för dig överallt. Vet att jag i London (Rom med har jag för mig) har sett ett par affärer specialisera sig på stora skor just, men det är ju där... Jag menar ingenstans att jag har stora fötter, bara att dom inte är direkt små heller. Rätt exakt medel, skulle jag gissa. Jag tror ändå du med dina 1,77 m passar mycket bättre i 42:or än jag med 1,63 m (när jag sträcker mig rejält) skulle göra :-)

Anonym sa...

Tänkte bara tipsa om att ecco tydligen har gjort riktigt fina ballerinas och hör och häpna så har ellos hush puppies ballerinas som Weronica på "en mammas dag" skall vara väldigt nöjd med. Skor är ett elände för det gör ju sååå ont när de inte passar! Lycka till med skojakten.

Ditte sa...

Anonym: En länk till butik med stora (och små) skor:
http://www.kingsizeskor.se/
Hoppas du kan hitta något!

Lycka till med både klänning och skor, Jonna!

F ö har jag stl 41 till 1.80 i längd och har hittat ballerinaskor på Footlight som kanske bara finns i Lund. Ecco - av alla! - har en del också.