måndag 17 maj 2010

blandade bilder från nya ställetVi bastar mest hela tiden nu och går efteråt runt i sköna morgonrockar. Ja när vi inte kollar på TV eller på någon av våra fyra fina kaklugnar som numera finns i den omedelbara närheten (den finaste syns bakom Milo i blå sammetssoffan som för övrigt är till salu än).
Stella hade på något sätt tagit sig upp på en och hur han gjorde det är fortfarande ett mysterium då ugnen är drygt tre meter hög. Ner kom han inte utan hjälp, min mamma som var här fick klättra upp och plocka ner den pipande sju kilos hårbollen och sedan dess har han hållt sig på golvet.
Av kartongerna som gav mig riktig Bergman-ångest i början är bara fyra stycken kvar. Eller fler är kvar men bara fyra innehåller krafs än och denna veckan ska krafset ur och kartongerna väck förhoppningsvis.
Det artar sig.
Så där. Lite bilder.
Nu sova sängen.

12 kommentarer:

Ann Jolby- Solander sa...

Kan bara säga WOW vad härligt med kakelugnar :)

Anonym sa...

Hur 17 gubbar kom katten upp dit!? Och lille Milo är ju så söt att man bara smälter. Vilka ögon och kinderna sen.....Lovely!:D
Vår katt lunkar av och an här. Höggradigt gravid och inte hjälper det att jag har förmanat henne om hankatternas avsikter. Vi borde ha lärt oss vid det här laget. Femte kullen på "G". Svart som en sotare är hon vår "Java" och ungar blir det snart...
Ni är inte intresserade av fler kisar!?*ler snällt* Inte det nej!

Ha det bäst & njut av solen!

Madeleine

Anonym sa...

Trevlig lägenhet och mycket fina bilder. Stella har nog klättrat efter väggen kolla tapeten, är hon inflyttningssur ännu. Katter är roliga, överraskningar , nyheter nehej du. Men nyfikenheten tar överhand till slut. Milo-sötast. Hej så länge.

Anonym sa...

Men gud vilken lyxlägenhet! Hur har du råd med halva hyran?!? Fast det kanske är billigt i Norrköping jmfrt med vad det skulle kosta med fyra kakelugnar o bastu i stan...

Gråa musen sa...

Så gött.Har ni egen bastu nu? Va stor han har blivit nu Milo. Långa killen.

Maria sa...

Åhh vad underbart!!
Jag har inte läst din blogg på evigheter och vad får jag se..
Jo, nu är gravida!!
Jättegrattis och hoppas allt går vägen :)
Nu ska bloggen lusläsas :D

KonsumEmma sa...

Ha, så roligt. Ni bor i min väns familjs förra lägenhet :D Väldigt mysig är den allt!

Anonym sa...

Stella du är katt o de kommer UPP överallt sen banne mig skall ni ha hjälp mer det klarar ni inte pga av bakbenen. En katt satt en vecka uppe i ett träd, utan mat höll på att dö,av svält.JAMA.Matte med flera nedanför. Då kom brandkåren då minsann då "fula gubben" kom kröp du längt ut på en gren som gick av o du ramlade voltade i luften o kom inte ner på benen som katter brukar utan ryggen , men du klarade dig , t o m sur på veterinären. Fniss. Någons fel var det ju men inte ditt. Fina bilder på familjen o ni har en fin lägenhet nu. Krama Milo-go.

Helene sa...

Vad roligt att få se bilder från nya stället! En riktigt fin lägenhet verkar ni ha fått, och katten klättrar nog inte upp på kakelugnen igen... :-)

Anonym sa...

Tackar för insynen i nya lägenheten! Inte det minsta avundsjuk på flyttkartongerna, men dom är ju borta innan veckan är slut säger du, så det blir ju bra. Underbart med kakelugnar, men den på bilden med Milo i soffan i förgrunden är ju helt fantastisk! Den skulle man ha. Är dom eldbara allihop? Milo är ju bara för söt med glimten i ögat! Och vad härligt att strosa kring i morgonrock när tillfälle ges! Men oj, att Stella tagit sig upp på en av kakelugnarna, fattar inte vad dom ska klättra upp för när dom ändå aldrig tar sig ner. Tur din mamma var där och kunde rycka in som räddare i nöden.
Jätteroligt och trevligt att du och ni vill dela med er, lycka till nu i nya lägenheten!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Hej!
Verkar helmysigt i er nya våning. Måste fråga, det är ingen som sagt åt dig att låta bli att basta? När jag hade cerklage (icke abdominellt dock) rådde läkaren mig ifrån bastu och simhall. Vet inte varför, men det kanske är annolunda med ditt cerklage?
Kram

niina sa...

alltså eran son är så otroligt fin och söt!!!!!!!