torsdag 13 maj 2010

regnig himmelsfärd

Det är en sån där dag idag. En regnig en. Och helg dessutom så stan är stängd.
Stanna hemma och mysa är kanske ett alternativ men då vi fortfarande samsas om ytan med kartongerna så är miljön aningen uppstressande för att stanna i en hel dag och därför planerar jag en liten busstur till antingen Maxi-huset eller Hageby (två shoppingcentran lite utanför stan).
Jag kan verkligen inte få nog av lugnt stros i affärer, vilket måste te sig något facinerande för Marcus och andra likasinnande som bara kan tänka sig att gå i butiker om något verkligen måste handlas. Jag har knappt några pengar så det blir inget shoppande, bara lite vandring från ett ställe till ett annat (så himla härligt när allt är precis ihoppressat på ett och samma ställe, vägg i vägg med varann) och så fika såklart.
Nu gäller det bara att bestämma vilket av ställena som ska få äran att emotta oss denna regniga dag.

4 kommentarer:

Anna sa...

Har just kommit tillbaka från Ingelsta och Maxi, vill du dela shoppingturen med halva norrköping så rekommenderar jag en sväng dit :-)

Anonym sa...

Lite fönster- och ögonshopping är inte fel det heller, tvärt om kan det vara riktigt njutbart. Man ser något man gärna vill ha och kan sedan gå hem och riktigt längta efter att kunna köpa det! Å så en liten enkel fika på det. Det kan man kalla för avkoppling från det vardagliga och i ert fall från flyttkartongerna. Dom går ingenstans förrän ni tömt dom och själva lyft ut dom.
//Maggan1

Anonym sa...

Härligt att allt var ok med Plutt. Läste Marcus twitter nyss, lät så dramatiskt med Milo och 112....vad hände?? Kram till er alla /Sofia

Anonym sa...

nayingsvlryAtt fönstershoppa är ju halva nöjet och du får kanske lite tips till det nya hemmet.Försök när du orkar att göra ROLIGA saker nu,sånt som insperar DIG och sådant du går igång på.Lyckligtvis är ni ju TVÅ vuxna. Marcus tycks snart "bränna av" sitt huvud i Media och behöver nog en välbehövlig vila. Pappaledighet är ju ingen vila men kanske ni fixar till det på ett bra sätt. Känn dig lite PEPPAD av att du genom din Blogg får helt okända människor att engagera sig och tänka på JUST dig Jonna..i sin vardag i sitt liv..Tänk på det du! Kijan