fredag 21 maj 2010

håriga bleka ben

Comhem levererar bajs fortfarande, dvs inget och Nordik Norrköping är inte mycket bättre. Preliminärt leveransdatum för soffa var v 19 -antagligen tidigare.
My dallriga ass, snart vankas v 21 och fortfarande sofflös. Så jäkla illa. Dessutom har de brutit vartenda "vi ringer dig den..." löfte och jag har istället fått jaga dom för någon typ av info över huvudtaget som hittills ändå inte stämt. Och kanske behöver jag inte säga till er varför jag är väldigt angelänge om att få hit soffan.
Bajs Nordik! Bajs Comhem!
Så där. Fick jag det ur mig.

Milo är på promenad med Päivi och jag och Marcus har lite man/kvinna tid. Han är den tiden på gymet.
Nåväl.
Jag har suttit och njutit på uteplatsen och funderat på nästa karriärsteg. Ja eller åtminstone ett karriärsteg, samtidigt som jag beundrat mina svullna vader och den tunna kransen av kroppshår som pryder båda längst ner. Rakade benen igår för första gången sedan skitlänge och det säger sig självt kanske, men jag hade svårt att nå ner men i duschen var mycket svårt så jag tänkte inte mer på det förrän idag alltså. Och jodå minsann, längst ner på båda spretar det hejvillt åt alla håll. Begrundade det faktum att jag aldrig sett mina ben så stora, eller vita, eller ådriga, eller nakna (förutom kransen) och ett tag tänkte jag -fan vad fult.
Men sen.
Jag menar, blå ådror mot vit bakgrund, tja varför inte. Finska flaggan är bland det finaste jag vet och mina ben är inte helt off från den även om det blåa på mig är snirkligare och därför kanske till och med aningen tjusigare än på flaggan. Skönheten sitter i betraktarens öga heter det väl och midsommaren närmar sig så att kröna det hela med två kransar är inte helt fel det heller om man nu väljer att se det så. Jag gör det idag.
Och genast känns det bättre.

5 kommentarer:

Gråa musen sa...

För att inte tala om att din underbara kropp är och har varit hem åt det finaste som finns. Barn och änglabarn. Kärlekens tempel om man så vill. Så nog är den skitsnygg när du tänker efter. :-)

Anonym sa...

Hej Jonna jag älskar att läsa din blogg det är så kul att läsa dina funderingar, förut läste jag faktiskt Markus blogg först och sedan din men nu är det tvärtom, hi hi.
Du skriver så bra jag tror faktiskt att jag är nästan dubbelt så gammal som du är men det känns nästan som vi är kompisar. du är så klok och rolig och spontan. fortsätt med det.EN kram till dig och din fina familj och Lycka Till

Anonym sa...

Men nu får väl ComHem ta och skärpa till sig! Har dom ingen personal som kan fixa något, eller vad är det dom inte har, har dom något alls kan man ju undra, mer än dålig service. Förstår att du/ni är jättetrötta på det här! Men som sagt, dom är ju tyvärr inte ensamma, de såna här leverantörer tror dom kan göra precis hur dom vill. Skit är vad det är.
Å så att ni inte får soffan heller. Det är ju makalöst. Ska det inte gå att lita på nån? Jo, det är klart man kan, men visst blir man frustrerad när inte löften hålls.
Kul för Milo med lite Päivipromenad idag och härligt att du och ni numera har en uteplats där ni kan njuta, nu när solen äntligen behagat titta fram.
Beskrivningen av kransarna längst ner på dina ben är för skön! Du är så fantastiskt duktig när du skriver och beskriver saker.
Ha det gott resten av dagen och så får vi hoppas både ComHem och Nordik tar och skärper till sig så ni får ordning på tillvaron!
Kram från Maggan1

Anonym sa...

Haha så uppiggande att läsa :) kan du inte bryta avtalet med "Com hem" eftersom dom ändå har försenad "leverans" TELE2 är toppen och funkar.

Anonym sa...

Jag tycker faktiskt att M kunde stannat hemma och masserat,rakat,filat och målat tånaglarna på dig Jonna,det tycker jag ,sen kunde han lagat middag,nattat Milo,hyrt film kanske en kostymfilm,köpt glass och godis och låtit dig njuta av filmen och minst varit lika engagerad och tårögd som du. Det är faktiskt det minsta han kunnat göra tycker jag.
Ääh,det sista skulle en bara reta sig på,men för övrig låter som en bra dag,eller hur ? Kijan