måndag 24 maj 2010

mage vecka 27+1
Lite mage och älskade Milo. Från massa håll.
Nu är vi i 28:e veckan Plutt och jag och det känns mycket trevligt att vara här. Galet nästan. Och jag går än! Förra gången fick jag nu någon gång rullstol, men jag är alltså fortfarande på mina ben as we speak. Tjohoo.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka underbara bilder! Magbilderna urtjusiga. Och Milo klappandes lille Plutt - så mysigt och gulligt! Tack Jonna för titten!
Förstår att det känns helt galet att du är uppe och går och är med så mycket som du trots allt är! Vilken lycka det måste vara att få uppleva detta för dig! Fortsätt håll dig på benen, och du känner ju själv när det är dags för en vilopaus!
Kram Maggan1

Anonym sa...

Åååh, vilka fina bilder på dig, mage och Milo! Riktigt fin trio!:-)
Kram: Sonja från Valbo

Anonym sa...

..och jag hoppas att du får vara på benen ända in i det sista!:)

Fina bilder på magen och den ser nästan ut som min gjorde sista gången;) Söte prins Milo klappandes på magen är en sååå fin bild att ha på näthinnan när livet skyndar vidare!
Var rädda om er & varför inte hyra några bra filmer inför natten(för du är väl vaken antar jag):)))

Kram
/Madeleine

sara sa...

du är strålande söt, sonen också!tack för en bra blogg:)
Sara

Kristina sa...

Vilken vacker tjusig mage och son!!!
Härligt att se!
Mvh
Kristina

ranjana sa...

Ååå ett stort grattis.. bebis 2 på g. Kram

Anonym sa...

Följde din blogg flitigt när jag var mamma ledig, då våra söner är ungefär lika gamla. Har dock inte haft samma tid sen jag började jobba igen. Det är med glädje jag återser din blogg och möts av fina bilder på magen. Vad roligt att allt går så bra..Stort lycka till!!

Anonym sa...

Guuuuud vilken underbart fiiin mage du har! och Milo är ju en riktig charmig kille =) blir så glad att läsa att du iaf mår hyfsat, hoppas det fortsätter som så och att vi får följa dej dag för dag med din vackra familj!// Hannah