söndag 30 maj 2010

jamen så trevligt

Lena från Tyskland sjunger just nu vinnarlåten, min favorit. Heja heja! Så kan det gå.
Turkiet var en annan godbit och den hamnade i topp med, najs. I övrigt minns jag Vitrysslands röstgivare med ett leende, något han hade svårt med. He he.
Nä nu ska vi ge upp den här dagen då massa tavlor äntligen hamnat på väggarna (tusen tack Anna-Karin och Päivi!!!) och det blev så fint. Börjar påminna om ett hem detta. God natt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tittade inte lyssnade inte på denna ljudterror. Bara hurtiga programledrare som skriiiker hallå Europa , adjö , tack. Stäng av eller byt kanal eller gör något viktigt i i livet prata med andra människor. Har hört Turkiets bidrag radio o de verkar bra. Naturligtvis handlar detta jippo om endast pengar. Men kan inte tävla i musik.. Tråkigt är att Sverige inte är med i fotbolls-VM men där kommer vi ju att hålla på bra lag . Bra fotboll är alltid mycket underhållande , det är inte schlagerfestivalen men tack/nån däruppe gillar oss/ för att det finns annat att göra. Våra öron mår bra idag och naturen lockar lite .Sen titta fotb.träning. Kul att ni börjar få "ordning" på nya hemmet. Krama Milo-go min favorit fast jag bara sett dig på bild.

Anonym sa...

Hade ingen favorit men trodde nog lite mer på Danmark(klassisk schlager på något sätt). Hoppas du får en härlig mors-dag!

Kram
/Madeleine

Anonym sa...

Strålande solsken, en riktigt härlig sommardag. Dagen efter Tyskands vinst i ESC! Kul att dom vann, bra låt. Men jag gillade även Irland, Danmark och Azerbadjan.
Hoppas ni haft en lika härlig dag som vi har här, ska fixa till lite fika att ta med ut och fortsätta njuta av dagen.
Kram Maggan1

Anna sa...

Härligt att läsa att någon mer gillade tyskland. När jag har sagt det till vänner och bekanta, så har de alla verkat tycka att det är något fel på mig. "om jag vore 12 år, då skulle dom förstå" ..men uppenbarligen inte nu vid 38. Jag tyckte det var en skön låt, framförd av en skön och härligt galen tjej. Man blir riktigt glad!