fredag 28 maj 2010

invigning och lite posingIgår var vi på invigningen av Sveriges Historia, en ny utställning på historiska museet i Stockholm.
Det var såklart hela kittet med röda mattan, kung och kalassnittar till. Roligaste var dock att få klä upp sig för en stund och för min del blev det en tunika/klänning som jag uppenbart fortfarande, fast knappt fick plats i.
Milo var med min moster och hans gudmor Emelie under tiden och det var mycket uppskattat att få göra en liten kort grej bara vi två. Resan i övrigt var tuff och tog mycket energi även om jag inte gjorde så mycket mer än satt på tåg, taxi och sov på hotell. Något som för övrigt alltid är mycket trevligt fastän det varje gång saknas krokar i badrummen (what is that alla about?).

13 kommentarer:

A sa...

Du strålar som alltid! Det är härligt att se att du fortfarande är på benen och kan "gå med magen i vädret" som du själv uttryckte det tidigare i graviditeten. Du och ni ser lyckliga ut!

Anonym sa...

Bilden med dig & Marcus är bara sååå fin. Väl värd att förstoras och sättas upp på vägg i nya lägenheten. Helt moderiktigt i grått och snygg som vanligt var du Jonna och skönt att ni fick lite viktig egentid för er själva:)
Skönt också att se att du är uppe och går och jag bara hoppas och ber att du ska få göra det hela vägen!

Kram
/Madeleine

Marbeth sa...

Fina bilder

Anonym sa...

DU ÄR såå VACKER!

Anonym sa...

Supersnyggt par. Håller med föregående skribent, förstora!!

Anonym sa...

Hej Fina bilder och vackert par. Du är så snygg i dina kläder Jonna..Grattis på Mors dag !! Hoppas Marcus kommer ihåg det och ger dig något fint, vackert som du önskar.
Alla mammor borde hyllas imorgon , även de som inte finns kvar längre hos oss men man kan göra det på ett eget fint sätt. KRAMAR
o Milo-go kommer snart hem med teckningar från förskolan du måste bara spara.

Annsofie sa...

Du är supersnygg på korten måste jag bara säga!

Birgitta& Nyfikne Herrn sa...

Fina bilder! Vilken snygg tunika/klänning! Och för att inte tala om MAGEN!
Kram

Marie sa...

Vackraste ni! Kram

Camilla sa...

Gud vad du är snygg i håret, vilka snygga färger!!! Ni är jättefina ihop! Lycka till med liten i magen!

Jenny sa...

Hej Jonna!

Vad fin du är.
Var har du köpt den jättesnygga kavajen du har på dig? Jag letar men hittar ingen i den längden.
Hälsningar Jenny

Anonym sa...

Vad kul att gå på invigningen på Historiska muséet! Och vilka fina bilder du presenterara för oss. Ni är ju bara så snygga och fina båda två.
I övrigt kan jag tänka mig att resa etc var lite tufft, men jättehärligt att du kan vara med och stolt få visa upp dina fina mage i upprättstående!
//Maggan1

Anonym sa...

Vilket vackert par! Du är såååå snygg i håret! Kraaaam!