fredag 28 maj 2010

inget fiasko så långt ögat når

Kom igen. Alla i kör:
Lägg ner hela skiten!
Närå.
Men nog har det låtit så från många håll idag. Själv var jag ironisk. Gillar skiten. Och vill absolut inte att det ska läggas ner nåt även om Sverige just i år inte få vara med i finalen av ESC.
Det är ju en musiktävling, en lek, underhållning det handlar om. Mycket trist för och om Anna som var superbra igår! Men så mycket mer är det faktiskt inte. Jag tyckte det var grymt tråkigt i tisdags redan för de finska kvinnornas skull, men sadlade sedan om och satt skrattande och njöt gårdagens semi som alltså inte den heller slutade i min smak.
Fast hallå.
Sen när ska alla andra (hela europa) tycka som jag?
Imorgon är det dags för final och av de jag hört är Tyskland min favvo just nu. Vinner säkert inte men jag hoppas trots det på en fortsättning nästa år med nya knaserier, sjukt dåliga låtar och lite musik emellanåt.
För melodifestivalen är inte på riktigt.
Anna inget fiasko och Christer Björkman behöver inte avgå! (Det är ju för böveln inte han som skriver låtarna som svenska folket röstar fram och gillar tills det inte går hela vägen.)

Nu ska den här supertrötta typen lägga sig för natten. Milo somnade för en timme sen och snart är också Marcus hemma.

Zzzzzz...

4 kommentarer:

marreOjonte sa...

Anna var super bra tycker jag, vilkn var din favorit i den svenska finalen?
Kanske hade vi gått vidare till final om charmtrollet Erik Saade fått representera de blågula färgerna?
Ha en fin helg
Kram M

nollgradig sa...

Jag tycker det är intressant att Christer Björkman MÅSTE avgå. Var det han som ringde och röstade på Anna så många gånger att hon vann?

Anonym sa...

Ja, nu har skrikit "Lägg ner hela skiten" ett tag. Idag i och för sig väl lite lugnare. Men jag tyckte så jättesynd om Anna, hon gjorde sitt uppträdande så himla bra, men tyvärr så passade det inte in hos andra nationer.
Nu får vi väl se ikväll hur det hela kommer att sluta, många låtar gillar jag definitivt inte, är väl några enstaka bara av finalmelodierna, men "mina" gillas säkerligen inte av övriga Europa.
Håller med om att Tyskland är bra, även Irland (om jag minns rätt) och så några till. Men, men det är ändå lite underhållning om än på olika nivåer.
Ha en trevlig kväll!
//Maggan1

Längtan sa...

Håller helt med dig. Förstår inte att folk orkar bry sig egentligen. Det är ju bara en tävling.

Kom på att jag glömt att uppdatera dig. Tyvärr fick vi ett stort fett minus på testdagen den 1 maj. Nu har vi brutit ihop och kommit igen känns det som. Ivf-försök nr 2 blir i augusti.