tisdag 25 maj 2010

schlager i soffan

Jag gillar Eurovision song contest, hur dåligt det än är innehållsmässigt och ikväll var det riktigt kakkigt på många håll.
Men på riktigt.
Just därför skulle ju Finlands fina gått vidare. Jag menar Waldos people förra året. Finsk Eurodisco när det är som värst kammar hem en finalplats medan tjejerna och deras tralliga folkvisa är förpassade till farstum samtidigt som Bosniens kakkarock välkomnas till finrummet. Bajs är ordet. Bajs, bajs, bajs.
Fast det är kul ändå. För det är det ju. Kul.
På torsdag är det dags igen och då ska jag vara bättre än Marcus på att tippa rätt i toppen. För att vara författare är han otäckt pricksäker när det kommer till schlagers den jäkeln.

Idag har vi fått soffan. Den är mycket fin. Och stor! Dock är fel ben leverade och ihopsatta så vi får se vad göra. Beställde och betalade när det begav sig för ett gäng andra, högre, runda i trä och det är vad jag vill ha och ska få. Sen. Om några veckor. Kanske. Synd att de är så mycket strul med Nordik, för soffan är onekligen kalas i övrigt.
God natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Finland borde gått vidare i Eurovision. Har inte hört alla bidrag, men konstaterar ändå – Finland skulle varit kvar i tävlingen! Så mycket annat bajs som jag hört ikväll är länge sen! Vad är det här? Semifinal i skit, eller?`Nu är jag kanske för kategorisk, men nån ska väl vara det, eller hur? Nu avvaktar vi torsdagens semi.
Kul att ni fått soffan, mindre kul att fel ben har levererats! Men ni får ju rätt ben framöver, f-n vet när, men dom kommer iaf! Förstår att ni är supernöjda med soffan, trots felleveransen av benen.
Natti till er! Kram Maggan1

Birgitta & Nyfikne Herrn sa...

Visst är det konstigt att det slltid ska vara nåt fel! När jag då påpekar att det å det beställde vi å det ska vi ha! Då förvandlas Nyfikne Herrn till Skamlige Herrn, han tycker att jag är för jävvlig. Det vi fått duger väl. Nääee, det man betalat för ska man bara ha!
Melodifestivalen kommenterar jag EJ! Kram och ha en god natt!

cissi sa...

Oo, vill se bild! :-)
Typiskt att det aldrig kan bli rätt. Och särskilt när man har fått vänta så länge!
kram

Anonym sa...

Att de inte kan göra något RÄTT.. Egentligen borde vi starta en förening för /den som orkar/ för felbehandlade , jag men bara det vi beställt. Bra att ni är nöjda med soffan. Betlarar aldrig fullt numera förrän jag fått det som jag vill ha beställt.småsaker struntar vi i. Ser Animal Planet ibland o aporna är mer fixare än människorna.
Oerhört trött på Eurovision Contest så lyssnar inte ser inte , kanske klarar finalen. Kan ju lyssna på radion innan o bestämma sig. Gillade förra årets bidrag direkt. Marcus har nog feeling för vad som slår. Tycker inte om Sveriges bidrag i år -sömnmedel .Hade de skickat Orsa spelmän /trots dålig sångröst/ chockat europa, så men de är utbildade musiker. Och avviker från "nakenchocker" vem f-n bli chockad av sånt numera
, bara jornalister. Håller faktiskt inte på Sverige o skall inte se programmet behöver inte vara orolig inte få veta...Gråter väl i media.
Krama Milo-go sköt om er.