lördag 8 maj 2010

blocketbiten

Har lagt upp grejer på blocket som jag hoppas ska gå åt och redan har det ramlat in svar. Hur kul som helst. Sen gäller det att det blir affär av det hela med och det tror jag. Rätt billiga priser måste jag säga, men förhoppningen är att sakerna hämtas (finns på gamla stället) så jag slipper tänka mer på de sen.

Marcus är sötare än han varit på länge. Marcus är en fin kille med härlig humor och värme. Ingen vet hur älskvärd han är. Alla älskar Marcus. Min Mackan.

Dessa senaste rader hade mystiskt dykt upp i inläggsfältet när jag var iväg på toa en sväng. Hmmm vem kan det vara som lånat mina tangenter... He he.
Blocket.
Jo, kul är det alltså och jag har redan börjat tänka igenom vad jag har i skåpen som skulle kunna vara av något värde för någon och samtidigt kanske ge mig en liten extra slant.
Nu ska jag äta av brödet som bror håller på och bakar.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja VEM kan det vara som skrev det där i ditt inlägg?? :-D

Jag har glömt att gratulera till nya lägenheten, måste vara helt underbart!

Hoppas grejerna blir sålda!

Kram och ha en fin söndag.

Helene

Anonym sa...

Blocket är en bra inrättning, både att köpa och sälja. Fast jag är ganska försiktig när det gäller att köpa, då vill jag gärna hämta på plats så jag vet vad jag köper. Och det är ju så du tänkt, att köparna ska hämta på plats.
Vad kul med tangentbord som skriver själv medan du går en sväng på toan! Och en trevlig text var det ju också!
Hoppas brödet blev riktigt gott som din bror bakade!
Ha en riktigt bra dag. Hos oss är det grått, kallt och trist väder. Men kanske är det soligt och fint hos er, kan ju alltid önska det. //Maggan1

Anonym sa...

Tycker att det är en nästan euforisk känsla i att få sålt saker man använt ett bra tag och som man sen får pengar för. Snacka om lönsam återvinning:-)
Brukar själv nyttja både tradera och blocket.

Har både köpt superfina fynd där men också sålt och kunnat köpa annat som behövs.
Hoppas du/ni får en lyckosam försäljning och grattis till en ny lägenhet som på något sätt blir ett avstamp till en helt ny framtid. Som att vända upp oskrivna blad, och om några få månader är ni fyra!:D Underbart!

Take care!
/Madeleine

Johanna sa...

Hehehee ;)

Anonym sa...

Milo kan skriva redan visste han var intelligent(efter mamma) hm

Unknown sa...

Det är ju helt galet att det står 104 dagar kvar. Och du är uppe och rör på dig! Strålande! Att din kropp inte riktigt orkar är inte konstig. Min har fortfarande inte hämtat sig av sängligandet och snittet och det var i augusti. Höfterna är sönder "rostade" och svanskotan är en gnällspik. Tänker på dig och önskar dig allt gott. Måste erkänna att jag inte vågar läsa varje dag för jag är så rädd att något ska hända. Jag tar gärna all oro så du kan ägna dig åt tillit och glädje.
Gabriella i sydafrika på väg till söder igen.

Åse Ohlsson sa...

Hej Jonna !!

Hoppas ni kommer att trivas i den nya lghten o du ta det nu lugnt med magen , är såååå glad för er skull att det kommer ett knyte till.
Ni får ha de bäst o Take Care.

Kramar från Åse .

Anonym sa...

Alla giftaslystna man kan gifta sig med sin katt! GT idag.Cecilia 15 år med Uve M i Tyskland. Dresden. Nu funderar jag starkt fråga men jag är inte säker jag får mjau. Brudgummmen var klädd i frack o cylinderhatt)
En korean blev förälskad i en kudde o gifte sig med den. De går ofta på restaurang.En japan i ett Nitendospel .
Ibland känner jag mig mentalt mycket frisk .... Ha der så bra o hoppas allt blir sålt nu skall jag på fotboll (ung man) o lovat uppföra mig ordentligt inte säga något) Krama Milo-go.

Annelie sa...

Man kan bara älska Blocket.