måndag 17 maj 2010

dagen i lite bilder
Observera min hukning och framförallt det faktum att jag helt på egen hand kom upp igen. Tillåt mig vara imponerad :-)

5 kommentarer:

Petra sa...

Vilka fina färgglada kläder Milo har! Jag blir jätteinspirerad.
Kul att någon vågar bryta det mörka modet på småpojkar. Jag förespråkar färgglatt för ALLA barn!

Anonym sa...

Vill bara säga att ni har en otrolig söt liten kille - vilka ögon och så jätte fina bilder, ser er ibland på stan och tittar då lite extra på gulliga Milo

Anonym sa...

Såå fint!
Jag är störtförtjust i tröjan Milo har på sig - skulle man kunna få tips på var en sådan kan köpas? Om det nu inte är en väl förborgad hemlighet, han kanske vill vara ensam om att vara så skojigt klädd ;-)
Önskar er en go tisdag!

mvh julia i lund

Anonym sa...

Vilka härliga familjebilder från dagens grillfest!
Och du - jag ÄR verkligen impad över att du kom upp från din hukning utan att få hjälp upp. Det klarar inte jag utan gravidmage!
Syns att ni haft en jättetrevlig dag!
Tack för titten.
Kram igen från Maggan1

Anonym sa...

Milo "Totti" .! Fina bilder .Tack. Skall köpa lite nya fotbollskläder idag de växer ju de små pyttarna/får jag INTE säga/ . Jag klarade hukningen...lite svårt komma upp snabbt men det gick. Det måste firas med lite gott fikabröd,. Jag är hälsofacisternas mardröm. Deras eviga rebell.MILO-go
du är sötast . Folk får klä barn i vad dom vill men har svårt för rosa över hela lilla kroppen på småtjejer.Dockor. Volanger är s.a.s inte min smak, men lägger mig inte i. Och blir fort smutsigt på förskolan. Och utomhus. Ha en trevlig dag.