söndag 30 maj 2010

bra dag idag

Väntar på att Marcus ska basta klart där nere så det blir min tur snart. Längtar.
Jag har haft en finfin morsdag idag med kaffe på sängen, tårta, lunch och inköp av nya kuddar. Tycker mycket om de fina turkosa med guldbroderier! Passar så bra till nya soffan.
Älskade, finaste Milokillen spelar boll bakom mig just nu och ser väldigt upptagen ut. Jag själv försöker mitt i min väntan att dämpa halsbrännan som envisas med att blossa upp precis hela tiden. Har diverse tabletter och brusgrejer att ta till men orkar just nu inte gå och hämta.

Imorgon ska jag på tappmätning.
Hoppas hoppas...
Det är lika nervöst varje gång, fast med tiden blir det något lättare, eller mindre oroligt kanske. Eller nej. Inte så, men oron byts ut lite på något vis tror jag. Nu är ju Plutt ett kilo och det är klart bättre än ett halvt och skulle något drastiskt börja hända i tappen så kanske vi ändå kan "gå" ett bra tag till, liggande.
Fast det är väl just det jag inte vill bli.
Iiiiuh.
Liggande. Nä tack.
Så bortskämd är jag idag. Klart jag gört om jag måste. Ingen tvekan, men vad det är lyxigt att fortfarande i vecka 28 få gå, stå och till och med nästan ibland skynda någon meter. Hysteriskt lyxigt och jag vill fortsätta göra just det, lyxa mig fram. I och för sig tror jag inte jag kommer fram snabbare när jag skyndar mig, ser nog mest roligt ut där jag viftar snabbt som attan med mina armar medan fötterna hasar fram i samma slow motiontakt som ju är mitt signum. Men i tanken rör jag mig som blixten och det är tanken som räknas!

Nu kom Marcus. Bäst jag skyndar mig ner i värmen. He he.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Trevligt att du haft en fin Mors dag med kaffe, tårta, lunch etc. Ska bli kul att framöver få en flukt på nya soffan inkl kuddarna. Konstigt att Milo spelar boll ;-)
Vart kan han ha fått det ifrån att man kan spela fotboll?
Nu har du nog bastat klart. Hoppas halsbrännan gett med sig lite. Det är för jäkla jobbigt med halsbränna.
Klart det är bra i morgon vid tappmätningen! Plutt är ju så pass stor nu, så du kan säkerligen vara uppe och gå ännu en tid. Kan ju inte ha hänt så mycket sedan senaste mätningen. Optimister är vi ju, så det är säkerligen helt ok. Det finns ju ett snäpp till att ta det lite lugnare innan det blir diskussion om "liggande väntan", men även om den liggande väntan skulle infinna sig, så är det ju inte lika lång tid som med Milo. Här gäller det att se det hela positivt, eller hur? Men inte 17 är det dags för liggande än inte. Och det tror jag du känner själv också. Kul beskrivning av när du skyndar dig fram :-))
Du är så fantastisk Jonna! Skynda du med armarna och skynda i slow motion med föterna! Och du - det är tanken som räknas! Och din tanke är positiv.
Kram till er alla tre och lite extra klappar på lille Plutt!
Hälsningar Maggan1

Annelie sa...

Skynda långsamt ;-)

Fia sa...

Ville bara säga tack för en jätte bra blogg. Genom att läsa och höra din och Marcus "historia" har det peppat mig att hålla humöret uppe när det har vart som tyngst!
Jag själv är gravid i vecka 32 och har ett Cerklage insatt akut i vecka 21. Förra (och första) graviditeten slutatde med att läkarna satte in ett cerklage akut men det gick hål på fosterhinnan under operationen.
Tack återigen för en superbra blogg med mycket information (som är svår att hitta annars) och peppande om att vara gravid och ha ett cerklage insatt!
MvH Fia

Maria sa...

Jag tror det kommer gå alla tiders! Lycka till!

Aramia-Mamma till Kelly & Melwin sa...

Hittade din blogg av en slump. Men kunde inte slita mig när jag väl hade börjat läsa. Du har varit med om så mycket. Stark är det enda ordet jag kan komma på. Hoppas allt är bra vid tappmätningen.

Kram