lördag 22 maj 2010

Inter, skit och annat

Det var väl på tiden. Inter är mästare i Champions League. Forza serie A!
Nu är Marcus glad, fast jag undrar lite vad Zlatan tänker en kväll som denna.
Hursom.

Nu får han komma hem. Marcus alltså. Det var fotbollhos Salvatore ikväll och visst att det var lite trist hemma själv (Milo somnade tidigt) utan bra TV-program men jag hade min högtidsstund tidigare då jag åter lyckades laxera tarmarna tomma så jag klagar inte. Jag vet inte riktigt om man kan eller borde kalla det för lördagsnöje att sitta och skita sådär men har man som jag enorma problem med avloppet och därför gör sysslan så sällan är det faktiskt rätt trevligt. Och så här i efterhand måste jag säga att jag mår mycket bra och tillvaron nu är ack så mycket lättare än innan.
Sen har jag faktiskt skruvat fast köksdörren och lite annat löst. Kommer inte på något mer att skruva vilket är trist då jag är en hejare på skruvdragare. Känner mig som Rambo eller James Bond med rätt att skruva när jag har den i handen. Så fort Marcus klagar på något som är löst är jag där och brummar. Min pappa gav Marcus en ny jäkligt fin en i inflyttningspresent eller något, fast då Marcus helst bara har pennan eller max skurmoppen i handen får jag äran att skruva. Vilket passar perfekt då mopp som bekant inte riktigt trivs med mig eller om det nu var tvärtom.
Ja ja. Ska väl ta och packa ihop dator och annat. Har förresten fått ordning på internet nu efter tre veckor av strul. Heja Comhem som äntligen skickade kunnig tekniker hit idag. Bättre sent än aldrig (även om veckor är pinsamt länge att låta någon vänta).
God natt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bara att gratulera Inter till mästertiteln, även om det nu skulle varit Roma kanske, men bättre Inter än annat!
Han är nog snart hemma nu din M, glad och lycklig över Serie-A-vinsten.
Så härligt att ha fått rensa avloppet så här på lördagskvällen, sämre sysselsättning kan man ju faktiskt ha, tänk så mycket bättre man mår efter en sån rensning! :-))

Kul att du gillar att skruva, det gör ínte jag. Jag har tummen mitt i näven och klarar inget sånt alls. Dottern vår är också en fena på att fixa såna här saker, precis som du. Härligt att ni äntligen fått ordning på ert Internet, man kan ju bli frustrerad för mindre strul än det ni haft, om jag förstått det hela rätt.
Sov gott! Kram till er från Maggan1

Gråa musen sa...

Har bott i husvagn så jag hade några dagar att ta igen på din blog. Och jag säger bara det. De som tycker du gnäller de missar då något. Satan vad jag har skrattat en stund nu. Du skriver så roligt så magen hoppar. Fotboll kan jag inte ett dugg om men skit kan man ju en del om när man har fem barn :-) Det är la gött att det finns läkemedel att ta till när det är kris. Funderar lite bara om du inte provat Lactulos. (osäker på stavningen) Det kan man ta dagligen och det smörjer tarmen och är lätt laxerande. Många stillaliggande personer får det inom vården. Jag har också fått ge det till mina prematurbarn när inte magen kommit igång. Så det är himla millt men funkar så att säga skitbra.

Anonym sa...

Oj oj, vad det är skönt att skita, när arslet är fullt!

M sa...

Ha ha vad härlig du är!!
Det är så skönt att nån vågar skriva öppet och skitproblemen :-) Känner igen mig SÅÅÅ mycket eftersom mina bästa kompisar under de där 9 månaderna också var laxerande :-)
Må-bra-kramar från mig!